Over het algemeen erg tevreden. In één keer geslaagd dank zij Kevin! Zijn lessen waren erg fijn, nam de tijd voor mij en legde alles duidelijk en goed uit. Ontzettend fijn!!
Ik heb zelf gestudeerd met jullie speciale boek voor de taxi. Een duidelijk boek en de proefexamens op internet waren een welkome aanvulling. In een keer geslaagd. De praktijkles was goed, had alleen liever gehad dat ik alleen in de auto zat met de instructeur. Nu waren het twee cursisten. De examinator was geweldig, stelde mij direct op mijn gemak, ik was namelijk heel zenuwachtig. ook het praktijkexamen in een keer gehaald.
- manier van communicatie met de instructeur - tel. contact met kantoor - snelle info verwerking van mail, n.a.v. tel contact * met doet wat men zegt*
Helpdesk en instructeurs zijn super vriendelijk en behulpzaam. Ze nemen nog contact op om te kijken of je er klaar voor bent of dat je extra begeleiding nodig hebt. Uitleg van instructeurs is examen geeicht dus je komt voorbereid op je examen.
Goede opleiding zowel de praktijklessen als de online theorie-examens
Goed contact eb feedback
Fijne rijschool met prettige instructeurs!
Goede meneer om te leren voor de theorie , Goede auto's om in te rijden Rij Instructeurs waren met veel gedoeld en goede tips voor de rij examen
Uiterst kundige instructeur!
Marcel Soe-Agnie is een hele geduldige en fijne leraar. Zonder hem had ik mijn rijbewijs nooit gehaald.
Klantenservice erg vriendelijk, als er een probleem is lossen ze dat goed en snel op. Instructeur geeft goede rijlessen.
Instructeur Mario heeft mij goed lesgegeven op een rustige en vriendelijke manier en heeft mij goed over mijn onzekerheid/faalangst heen weten te helpen. Ik voel mij goed voorbereid om te gaan rijden!
Er is altijd plek. De rijinstructeur weet precies wat jij nodig heb. De mensen op kantoor zijn heel vriendelijk. Ook vind ik het heel fijn dat je lesrooster in een overzicht via de mail krijgt.
Les was duidelijk vak kundig echt uitstekend op auto na.
Veel prettige rijlessen gehad bij Bram in Tilburg. Bram was heel rustig en gaf heel prettige feedback. Fijne instructeur!
Fijne rijleraar (Ismet), geduldig. Snelle en goede communicatie klantenservice. Fijne leswagen
Via UWV opleiding gevolgd. Erg prettig, snel en goede antwoorden. Goede instructie tijdens praktijklessen. Ook t.o.v mij ( voetproblemen) soepele opstelling. Bedankt
Korte Boschstraat 5 C
4811 ES Breda