Flexibele rijinstructeur. Klantenservice is erg behulpzaam en goed bereikbaar.
Jullie zijn heel klantgericht bezig, heel goed om iedere keer weer informatie te verstrekken, zowel per email als per whatsapp, heeft mij echt geholpen met m'n examens.
de online examentraining voor het theorie examen was goed bereikbaar en veel moeilijker dan het examen zelf
Een goede instructeur die duidelijk uitlegt.
automaat voor de taxi
Met name heel prettig samengewerkt met Peter van Staalduinen. Een topper!
Eerlijk, correct, menselijk
Ik heb Wolf rijbewijsshop gekozen omdat Instrecteur komt altijd op tijd om les te geven . U kunt maklijk de kantoor bellen om les te pennen of zo . Ik ben veel tevreden met wolf rijbewijsshop Daroom heb ik gekozen.
Een fijne organisatie waarbij klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Geduldig en telkens bereid om toelichting te geven. De daadwerkelijke training/lessen zijn verhelderend en praktijkgericht en service/hulp top!
Goede instructeur, instructies en uitleg deed hij zeer goed, vriendelijk, prima gedaan Rob.
Goede voorbereiding middels proefexamens e.d. en goede en vriendelijke informatieverstrekking bij telefonisch contact. Na het theorie-examen een prima voorbereiding op het praktijkexamen door dhr Van Staalduinen.
Ik heb de lessen en de 10-dagen cursus als enorm fijn ervaren!
Goede instructeur en klantvriendelijke service. Zijn bereidwillig om te helpen.
les gehad van Vincent , duidelijke uitleg. in de auto ons actief mee laten doen als de andere cursist rijd .Vincent geeft heel duidelijk weer wat er van je verwacht wordt. Dus bedankt hier voor.
Prima begeleiding. Behulpzame medewerkers.
goed geregeld, duidelijk, en benaderbaar
Fijne lessen bij de instructeur
Via Uber
Korte Boschstraat 5 C