Ik had een goede, vriendelijke en geduldige rij-instructeur. Ik heb de lessen als heel prettig ervaren. De handelingen werden uitgelegd tot dat de instructeur de zekerheid had dat je het echt begreep. Dat vond ik zelf heel erg fijn. Nadat ik gewend was aan de mini was het wel een hele fijne auto.
de rijlessen waren best goed maar had weinig lessen gehad
Top rijschool. Fijne instructeur (Karina Fritz) die heel flexibel en toegankelijk was. Gezellige en leerzame lessen. Zeer vriendelijke klantenservice (Femke Adan). Heel erg toegankelijk en meedenkend.
Ik heb het als zeeer goed ervaren
Super fijne lessen gehad, begripvol, rekening houdend met werk, relaxte sfeer. Overal erg prettig lessen
Prima voorbereiding op het examen
Je krijgt de vrijheid zelf je aantal lessen te bepalen en je mag tevens zelf bepalen of je klaar bent voor het praktijkexamen. Bij andere rijscholen heb je dit veel minder en krijgt de lesinstructeur het meer voor het zeggen en dat kan soms in de papieren lopen als je stellig in de overtuiging bent het examen wel snel te kunnen behalen. Toppie!!!
niets op aan te merken
Goede instructeur
Betrouwbare en professionele instructeurs
Echt een top rijschool. Alles is heel goed geregeld, erg vriendelijke instructeurs. Er wordt goed rekening gehouden met de leerling. Een van de beste rijscholen waar ik heb gereden.
Alles word snel geregeld
Aanvankelijk ging het redelijk met de lesplanning.
Ik heb supersnel me taxi rijbewijs gehaald met dank aan mijn rij instructeur hij was super met zijn benadering text en uitleg ook vond ik de klantenservice super reageeren super snel en zijn vooral behulpzaam
Erg fijne rijschool, fijne instructeur. Zeer positieve indruk achtergelaten
Zeer vriendelijke medewerkers.
Eerste keer geslaagd voor taxi vakbekwaamheid.
Online oefenexamens theorie, de gestructureerde informatievoorziening en de praktijklessen heb ik als zeer positief ervaren. Evenals de bereidheid om gezamenlijk tot een oplossing te komen bij onvoorziene omstandigheden.
Vond het fijn om mailtje te krijgen paar dagen voor examen met nog ff wat tips
Korte Boschstraat 5 C
4811 ES Breda