Goede instructeur.
Goed, snel en vakkundig
positieve reactie obv de wijze waarop eea is geregeld van begin tot einde. Vriendelijk, veel informatie, snelheid van regelen enz.
Indien er 3 praktijklessen staan gepland voor mij, dan ga ik ervan uit dat er dan ook gereden wordt en niet eerst een uur wordt gepraat. Al met al heb ik maar 40 minuten gereden of zoiets.
Peter is een zeer goede instructeur!
Alles helder en duidelijk meegekregen, indien naasten een taxi cursus willen volgen, verwijs ik hem maar jullie.
The instructor is very professional. I don't speak good Dutch, my instructor Ismet tried all the methods he knows to help me realize my problems. I really appreciate that.
Goede instructeur
Goede uitleg. Duidelijk uitleg en kan alles vragen
Super rijinstructeur!
Rij instructeur Peter was een topper! Heel goed uitgelegd en heel vriendelijk. Gelijk de volgende dag geslaagd in één keer! Dankjewel Peter!
Hele leuke instructrice, heb met veel plezier les gehad.
Ik ben er tevreden over wolf taxi opleiding 👍🏼
Mijn rij instructeur, Garik Melikjan, was zeer vriendelijk en flexibel. Na en voor elke rijles besprak hij de aandachtspunten, evalueerde en liet mij zelf nadenken over mijn rijgedrag. Garik gaf mij opbouwende feedback waardoor ik met vertrouwen het proces doorliep. Een hele goede rij instructeur en een aardige relaxte vent. Ik heb de lessen als zeer leerzaam ervaren. Het contact met het kantoor verliep ook naar wens. Er werd snel en service gericht gehandeld.
Ik ben zeer tevreden over mijn rijinstructeur, hij heeft mij alles duidelijk uitgelegd en belangrijke punten met mij doorgenomen.
Hele fijne medewerkers bij de klantenservice. Heel begripvol, vriendelijk en betrokken. Dit geldt ook voor de rijinstructeurs en ik had het gevoel dat zij wisten waar ze het over hadden.
Goede lesmethode!!
Willem als instructeur een TOPPER!
Heel erg tvreden super rijschool
Franny was de beste rijinstructeur!
Korte Boschstraat 5 C
4811 ES Breda