Chille instructeur, goeie filmpjes. Elke situatie uitgewerkt. Duidelijke communicatie over de planning etc
niets anders dan helemaal top, en niet omdat ik geslaagd ben maar omdat het echt zo is
Ik ben heel goed begeleid door Jan (Wakker). Hij had goed door waar ik moeite mee had en besteedde daar extra aandacht aan. Echt maatwerk. Top! Ook fijn dat alle lessen automatisch in mn agenda kwamen via de rijbewijs app.
Ik ben heel tevreden met de maneer hoe het tijdens de lessen aandacht word gegeven aan de belangrijke punten die kunnen in de examen gevragt worden. Ook heb ik met de klantenservice 2 keer telefonisch contact opgenomen en het is fijn gegaan. Overall a very good experience. Dank jullie wel!
gezellige relaxte rijinstructeur waar je veel mee kunt lachen. Je leert alles in je eigen tempo. Ben wolf rijbewijsshop zeer dankbaar!
Ik ben vol lof over Peter van Staalduinen. een zeer prettige persoon met veel kennis die hij op een leuke manier overbrengt. van mij krijgt hij een dikke 10.
Al met al was ik ik heel blij met de service.
Fijne lessen gehad bij Andrea en Mikail. Altijd flexibel mbt ruilen
De mini les auto vind ik fijn rijden. Ik vind het ook prettig dat je altijd kan bellen om je rijlessen in te plannen.
Erg tevreden over wolf. Instructrice Astrita was altijd op tijd, gaf goede aanwijzingen en ik voelde mij altijd veilig in de auto. Goede tips en de cursus en de begeleiding van Astrita hebben er voor gezorgd dat ik in 1x geslaagd ben!
Fijne ervaring gehad met het behalen van mijn rijbewijs
Goede informatie wat betreft les- en examen.. goed datum overzicht.. whats app service.. instructeur is vriendelijk en kundig en geeft de juiste tips en informatie
Mooie, luxe auto en schoon!
Bijzonder vriendelijk en persoonlijk contact. Top instructeur!
Helder en duidelijk.
Goede instructrice. Heeft alles goed en duidelijk uitgelegd.
Heel fijn gereden bij Wolf. FIjne lessen met ruimte om te leren. Professionele rijinstructrice die mij vertrouwen gaf in mijzelf.
Instructeur mo ben ik zeer tevreden mee en heeft mij naar Mun rijbewijs gebracht
Zakelijk, professioneel, hele goede kennis van zaken. Uitstekende tips m.b.t. het examen.
Korte Boschstraat 5 C
4811 ES Breda