Bij praktijk taxi, meer lessen in pakket
Voordat ik bij Wolf rijles nam had ik rijles gehad bij tweer andere rijscholen. Ik heb last van vaalangst waardoor mij het soms meerdere keren verteld moest worden. Hierdoor klikte het niet goed met deze rijles instructeurs. Nu bij Wolf kreeg ik rijles van Peter. Een instructeur die het niet erg vind om alles (soms meerdere keren) rustig te vertellen. En als je er niet uit kwam legde hij het op een andere manier uit waardoor je het wel snapte. Ook richting het examen heeft Peter er alles aan gedaan om er voor te zorgen dat ik zo min mogelijk zenuwachtig werd. Het zelfde geldt voor tijdens mijn examen. Ondanks de misselijkheid, knikkende knieen en paniek heb ik nu bij Peter mijn examen in 1 keer gehaald! Bedankt!!!!
zeer tevreden
Vriendelijke instructeur, advies op maat en als prettig ervaren met een serieus tintje. Al met al een geslaagde ervaring.
Dankzij de prima begeleiding door jullie instructeurs, heb ik mijn examenvreels na twee examens kunnen bedwingen, en is het de derde keer wél gelukt.
Veel geleerd in een korte tijd. Oefenen theorie-examen heel prettig om via e-learning te oefenen. Instructeurs waren zeer detail gericht. Beide zeer vriendelijk en duidelijke taal. Beide dagen heb ik gereden met nog een andere cursist.
Brief met verplichte routes mag duidelijker. Vooraf oefenen aan te bevelen
Ik ben heel tevreden over mijn instructeur Tamara Hommen. Dat is de enigste reden waarom ik bij WOLF ben gebleven.
Firdeviz is een geweldige instructrice. Heb mijn angst overwonnen.
Als ik vragen hebt, wordt ik goed en vriendelijk geholpen.
Opleiding gedaan via de online training was zeer duidelijk. Ook een hele goed instructeur die alles goed en duidelijk uitlegt.
Goede lessen, goede tips gehad. Kreeg veel uitleg. En het is zeker een aanrader.
Ik vond het fijn dat we voor dat het examen begon, nog even een route zijn gaan rijden.
Fijne instructrice, flexibele opstelling instructrice realistisch advies en planing.
Zeer goed geinstrueerd en dus in een keer mijn rijbewijs taxi gehaald
Firdeviz is an amazing instructor. She was calm, friendly and very knowledgeable. I appreciated her patience and her knowledge. It made me feel more confident while driving.
Erg fijn contact met het kantoor in geval van vragen. Ik heb hele gezellige maar vooral ook leerzame lessen gehad met Marc!
Super goede en leuke lessen gehad van Diana, echt een topper! Duidelijke lessen met heel veel vrolijkheid en veel gelachen met elkaar.
Bij mijn rijles was er geen instructeur ter plaatse. Was in de ochtend om 8 uur en op kantoor was niemand bereikbaar. De instructeur had netjes zijn leidinggevende ingelicht dat hij later was ivm file. Echter die had mij niets doorgegeven. Bij het examen zou ik gebruik maken van mijn eigen auto. De instructeur die aanwezig was gaf aan dan ben ik dus niet nodig. Nam niet de moeite om te informeren of voor mij alles duidelijk was en of ik nog vragen had. Nee hij ging snel zijn tijd beter besteden.
Instructeur was over zaken heel duidelijk en correct. Goeie tips gehad Zeer tevreden.
Korte Boschstraat 5 C
4811 ES Breda