Online cursus mis ik de feedback
Stond eigenlijk vlak voor het TVP praktijkexamen , had nog nooit van te voren taxi-rijles gehad om ervaring op te doen , maar mede door deze lessen , en vooral ook door de positieve benadering door mijn Instructeur Mourad Senoussi , die hele goeie tips doorgaf , waaraan ik moest werken , ben ik geslaagd !
Fijne instructeur met genoeg geduld gedurende alle lessen.
Perfect les material en oefening examen. Advies ook bij Instructor Morad was top!
Rijinstructeur Jerson is goed in wat hij doet en is een aardige persoonlijkheid.
Ik ben zeer tevreden over de begeleiding bij Wolf. De instructeurs hebben veel kennis, bereiden je heel goed voor en Wolf heeft zelf heel goede ondersteunende filmpjes.
Ik heb het geheel erg prettig ervaren, fijne instructrice die goed aanvoelde wat ik nodig had om goed te kunnen leren. Fijne sfeer in de auto tijdens het rijden, fijne auto... ik ben tevreden!
Instructeur Peter gaf exact aan wat de attentiepunten van de examinator zouden zijn. Derhalve geen enkele verrassing tijdens examen. Vragen via telefoon werden direct en volledig beantwoord.
*3 verschillende instructeurs gehad. Goed schakelen pas bij 2e geleerd... *na 25 lessen pas de snelweg op....(examen was al aangevraagd!) *tekort aan instructeurs, heel moeilijk rijlessen in te plannen voor of na schooltijd. *tweemaal geen oproepkaart gekregen bij rijexamen. Moest er zelf achteraan bellen....gaf onnodig stress *pas om 9.00 uur telefonisch bereikbaar
Geen
Goede informatie en vriendelijke instrukteur
2x was duidelijker dan de eerste keer daar baalde ik enorm van !
Wijze van lesgeven correct.
De instructeur was kundig en oplettend. Hij heeft me echt 'op scherp' gezet waardoor ik het examen, goed voorbereid, heb gehaald.
Snel leren behoort zeker tot de mogelijkheden bij Wolf als je deze met twee handen beet pakt. Met een instructeur als Peter zit je helemaal goed, deze kan je alle kneepjes van het taxi vak goed en snel leren en is met recht streng tijdens de les maar daar heb je veel aan op het praktijkexamen en is de kans groot om te kunnen slagen. Complimenten voor het niveau van de praktijk instructeur.
Zeer tevreden en raad iedereen aan om bij wolf een opleiding te gaan doen
instructeur kent de exameneisen goed en geeft daarop gerichte instructie.
Bij praktijk taxi, meer lessen in pakket
Korte Boschstraat 5 C
4811 ES Breda