Toplessen gehad en altijd gezellige lessen met garik!
Kunnen jullie zien in mijn correspondentie via telefoon..
Fijne instructeur
Vanaf de aanmelding tot en met examen goed begeleidt.
Goed uitleg
Goede rijinstructeur
Wolf is professioneel en zorgt dat je je rijbewijs haalt op een verantwoordelijke manier.
Wat ik er van te voren van verwachtte heb ik ook ervaren!! Instructeur zeer professioneel maar ook erg leuk in de omgang!!
Begrijpelijk dat een Mini lesauto klanten trekt, maar in mijn ogen niet echt geschikt als lesauto, slecht overzicht en dergelijke.
Door wolfrijbewijsshop heb ik mijn rijbewijs behaald. Een goede instructeur, die mij heeft helpen slagen ! Dank je wel Mikael !
Goede instructeur goede voorbereiding op examen
Instructeur Peter Hanegraaf is zeer kundig en geeft op een vlotte en complete manier les. Instructrice Firdeviz Durcan is sympathiek en gaf deskundige en volledige instructies.
Zeer klantvriendelijk en deskundig
Veel geleerd in een korte tijd. Fijne auto en heel aardige instructeur.
Door duidelijke instructies / uitleg van Wolf rijbewijsshop en natuurlijk mijn eigen volle inzet ben ik geslaagd voor de opleiding taxi, bedankt!
Hele goede instructeur en een goede lesmethode.
Wanneer ik een vraag had werd ik altijd keurig te woord gestaan, en men nam de tijd om het duidelijk te maken. Bij een vraag die staat in de proef examens op internet kreeg ik keurig een uitgewerkt antwoord via de mail waardoor ik het geheel beter kon begrijpen.
Groot bedrijf en toch persoonlijk en met de What's app maakt het helemaal compleet.
Hele fijne rij instructeur! Genaamd Jan.
Korte Boschstraat 5 C
4811 ES Breda