WOLF is voor mij een rijschool die rekening houdt met haar doelgroep. Ik merk zowel van de klantenservice als de intructeur dat ze open, direct maar ook zich open opstelt naar mij als klant. Ik ben altijd snel geholpen bij een vraag of actie. Daarnaast geeft de rijschool als geheel adviezen wat je kan doen, maar niet opdringer wat ik als fijn ervaar!
Klantenservice is goed, wordt goed naar je geluisterd voor het inplannen en ze zijn erg flexibel. Instructeur (Martijn) vind ik erg prettig. Je voelt je op je gemak bij hem en hij heeft een fijne manier van lesgeven.
Super rijschool,Instructeur met kennis en ervaring gekregen,die duidelijk is en je de ruimte geeft om te slagen.
Fijne nette instructrice
Duidelijke lessen, Strakke Planning, goede informatie over lespakket. nuttige tips tijdens de lessen.
een rustige en vriendelijke rijinstructeur, die een goede en vooral duidelijke uitleg gaf
Gehaald.
Goede duidelijke instructie over hoe je examen gaat en wat je er allemaal voor moet weten.
Ik vond de auto waar ik in moest rijden niet fijn
Goede en prettige instructeur
Slecht ervaring door slecht geïnformeerde instructeur waar hij kandidaat moest ophalen.. Te weinig en onvolledig informatie ontvangen omtrent hoe te handelen tijdens examen om deze in 1 keer te halen....
ja, het is eerlijk en snelbereikbaar.
Goede lessen. Personeel vriendelijk.
Administratief heel goed geregeld. Instructeur met een positieve en open benadering.
Goede gast Vincent!
goede sfeer in lessen
Fantastic teacher, great overall experience, would recommend to any English speaker - you were the most responsive & most pleasant to deal with!
Snel en vlot leren, met goede instructeurs die het op de manier dat jij nodig hebt uitleggen. Ook de service van de helpdesk wat altijd goed
Erg tevreden over mijn rij-instructrice Firdeviz.
Fijne rijschool en fijne lessen gehad!
Korte Boschstraat 5 C
4811 ES Breda