prijs / kwaliteit verhouding komt niet overeen. Voor 4 lessen, instructieboekje en keuring voor €749 vind ik veel geld.
Peter is een hele aardige man. Blij dat die me heeft mogen helpen.
Zowel Rob als Arjan zijn beide goede instructeurs. Rob leerde me de kneepjes van het vak terwijl Arjan intensief aandacht besteedde aan m'n valkuilen. Hiervoor veel dank aan allebei!
Vriendelijk instructeurs je word goed geïnformeerd
er was een relaxte sfeer in de auto en ze benoemde alles waar ik op moest letten
Vriendelijke instructeurs, het word duidelijk uitgelegd als je een fout maakt en waarom je het niet op zo'n manier moet doen. Tips gehad waar ik zeker mee aan de slag ga om mijn rijstijl te verbeteren.
Betere communicatie tussen klantenservice en klant en tussen klantenservice en instructeur. Geen veranderingen in lessen doorvoeren zonder overleg.
Correct en lessen e.d volgens afspraak verlopen, Top!
Ik ben zeer tevreden met de rijles die ik heb gevolgd bij Firdes. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar in de auto, want ookal kon ik de eerste lessen natuurlijk helemaal niks, Firdes zou mij toch wel redden en dat voelde zeer prettig waardoor ik op mijn gemak kon focussen op leren autorijden. Firdes is ook altijd heel duidelijk in wat er goed gaat en wat er beter kan. Deze zeer directe manier van communicatie vond ik zeer aangenaam. Het was ook gezellig in de auto, ook heel fijn. Verder is het duidelijk dat Firdes zeer veel geeft om de leerling, zo moest ik bijvoorbeeld de dag na Pasen afrijden, en koos Firdes hierdoor ervoor om dan toch met Pasen te werken. Deze toewijding stel ik zeer op prijs. De zorgzaamheid waarmee Firdes mij heeft begeleid, van het moment dat ik in de auto ben gestapt, helemaal tot aan het moment waarop we bij het CBR zijn gaan rijden ben ik heel blij mee.
Instructiemateriaal en de service vanuit het kantoor zijn heel goed geregeld.
Heel tevreden over het algemeen, veel aan de instructeurs gehad
Bij Wolf Taxi opleidingen krijg je de juiste begeleiding, het zijn zeer goede instructeurs. Tijdens de opleiding voel je je gauw thuis en dat maakt de lessen makkelijker.
Al 25 jaar in bezit van rijbewijs en nu taxi opleiding gedaan en geslaagd. Toch ook weer aantal dingen geleerd en opgefrist. Dank daarvoor Rob Erkelens.
Duidelijke en goede info
De klant, in dit geval ik, staat centraal en ik voelde me op al fronten gesteund en kreeg de finesses mee van de instructeurs. Ze zijn open, gezellig, bekwaam en gericht op mij te laten slagen. Ook de klantvriendelijkheid kantoor was buitengewoon. Met een aantal lastige kwesties hebben ze me adequaat geholpen. Binnen no-time waren zaken voor mij geregeld. Top!
aardige leraar, stelt je goed op je gemak
Ik heb veel geleerd tijdens de lessen bij Wolf. De instructeurs hadden veel geduld. De instructiefilmpjes maakte het makkelijk om alles thuis nog eens terug te kijken.
Ik heb het ingevuld voor mijn laatste instructeur, daar was ik heel tevreden over. Ook over de auto. Daarvoor heb ik les gehad van Aytekin en daar ben ik niet tevreden over, hij was passief. Ook reed ik toen in een Mini: niet fijn! De Renault waar ik in afreed uiteindelijk is erg fijn. Over de bereikbaarheid: als je om 8 uur les hebt kan je Wolf niet bereiken, dat is niet handig als de instructeur er nog niet is.
Hele fijne instructeur heeft me gied geholpen en goede tips gegeven waar ik op moest letten top
Goede service De rijinstructeur was vriendelijk
Korte Boschstraat 5 C
4811 ES Breda