Goede instructeur, fijne auto, contact met wolf via whatsapp gaat snel maar telefonisch minder.
Top instructeur die meneer peter.
Bij de Wolf worden de klanten serieus aangenomen en worden ze tot het eind geholpen. En de manier dat ze omgaan met de klanten is zeer Netjes en Formeel. En als u vragen heeft wordt u zo snel mogelijk geholpen en geïnformeerd.
Ik heb onlangs mijn theorie en praktijk examen in 1 keer behaald bij wolf, top rijinstructeurs en een topservice. Raad ik zeker aan iedereen die voor zijn rijbewijs of chauffeurspas zal gaan.
Top rijschool, Thnx peter voor de lessen.
Voorbeeld voor vele anderen.
Goede en aardige instructeurs met kennis van zaken luisteren goed naar je en helpen je waar ze kunnen
hele goede dienst, 9 van 10
Alles in 1 keer behaald en dan ook maar 2 rijlessen gehad voor mijn praktijk examen helemaal top ben echt super tevreden.
Prettige, tijdige en attente communicatie
Ik heb de praktijklessen als erg leuk ervaren. Mijn instructeurs waren twee geweldige gasten. Ik heb er veel van geleerd. Natuurlijk moet wel veilig en verantwoord kunnen rijden. Met het theoriegedeelte moet veel lezen en onderzoek doen, hetgeen ik ook als leuk ervaren heb. Je hebt immers de theorie nodig in de praktijk. Al met al was het een zeer geslaagde rijopleiding.
Als je slaagt is altijd alles goed
De Tweede keer had ik het gevoel dat er beter naar mijn noden geluisterd werd, en dat er gehoor aan mijn schreeuw gegeven werd. Top! Thanks Peter
alle lessen zeer goed en professioneel ervaren!
Goede lessen.
Klantvriendelijk Goed les geven
Het gehele systeem van informatieverstrekking is heel goed geregeld, alles wordt ontzorgt door Wolf. De manier waarop mijn Instructeur Vincent je klaarstoomt voor een positief examen was erg goed.
Geweldige ervaring .
Leukste rij-instructeur, Marcel in Dordrecht! Hij heeft zoveel geduld met je. Geen les was saai! Ga hem ontzettend missen!! Bedankt voor alles!!
Korte Boschstraat 5 C
4811 ES Breda