Heel tevreden en heel blij. Jullie geven echt personlijk service.
Heel goed
Veel geleerd tijdens het lessen. Ook erg prettig om samen met iemand anders te lessen, zodat je daar ook van kunt leren.
Vriendelijke werknemers, administratie goed geregeld.
1 woord, Top !
Prima rijschool die start de lessen bij het CBR en prima instructeur
De eerste keer dat ik bij Wolf ging lessen kon ik direct heel veel lessen in een korte tijd afspreken. Omdat ik één dag toch niet kon, heb ik vier lessen gemist. Helaas het examen niet gehaald, maar toen ik meer dan een jaar later mijn herexamen wilde plannen, kwam de medewerker van Wolf zelf met de opmerking dat ik nog vier lessen open had staan die ik kon gebruiken.
Met mijn 62 jarige leeftijd nog in één keer slagen, zegt voor mij eigenlijk genoeg. De theorie was heel zwaar, maar toch in één keer gehaald. De praktijklessen waren duidelijk, fijne instructeur. Had soms wel wat moeite om in een rol van taxichauffeur te blijven. Ben zeer tevreden.
Super leuke en klant vriendelijk rijintructuur.....de les tijden altijd bespreekbaar....word altijd op de hoogte gehouden van verandering die plaats vinden....echt top.
mensen zowel telefonisch als persoonlijk erg vriendelijk. lessen relaxt en vriendelijk. eigenlijk geen negatieve ervaring alleen maar lof. dank jullie wel.
Goed behulpzaam voor mij met het verlengen van de theorie op internet
Ik leer veel tijdens de lessen en heb er plezier in.
Wordt goed geïnformeerd. Kan altijd vragen stellen. Het theorieboek is duidelijk en je krijg ook oefenexamens online. PRIMA!!
De instructeurs hebben hun best gedaan om zo veel mogelijk info te geven in de relatief korte tijd die voor het taxi-examen bestaat.
Directe instructie en kennis doorgeven en bij de laatste les nog even laten merken of je alles weet en zoniet weet je dat je nog moet leren.
De instructeurs Peter Hanegraaf en Peter van Staalduinen zijn uitstekend. De lessen en examenoefeningen zijn zeer duidelijk en helder. De dames op kantoor Priscila en Tamara zijn toppers, ze informeren je steeds over wat je moet doen voor de diverse examens.
Alles werd duidelijk uitgelegd
Goede communicatie vanuit de organisatie. Instructeur Bianca de Boer was heel vriendelijk, duidelijk en geduldig.
Korte Boschstraat 5 C
4811 ES Breda