Fijne, klant gerichte rijschool. Heldere communicatie en een relaxte sfeer, zowel met klantenservice als met instructeur(s).
Goede lessen, en aanwijzingen. Vlak voor examen nog via mail aandacht gevestigd op belangrijke punten. Dat was prettig
Goede instructeur geeft zelfvertrouwen.
Geen.
Goede instructeur, erg leerzaam
Alles werd vlug en goed geregeld. Mail voor opkomende lessen/examens was goed.
Vooral de duidelijkheid van Wolf vond ik erg fijn, afspraken etc. zijn goed overzichtelijk. Ook had ik een erg fijne instructeur!
Hallo, ik ben uitstekend geholpen met het behalen van mijn taxi rijbewijs! Mede dankzij Ronald en Arjan dankzij hun kennis en klantvriendelijkheid, bedankt!
Ik heb lessen gehad van Peter.Hij is een top instructeur en erg goed in het leren van andere hoe ze moeten rijden en waar ze op moeten letten
Zeer bekwame instructeurs.
Ik les met veel plezier in een fijne auto, met een fijne instructeur en een fijne lesmethode.
Goede instructeur, leuke tijd gehad. Overall goede rijschool
Fijne en vriendelijke instucteur Snelle communicatie omtrent bevestigingen en dergelijke
Ik ben over alles erg tevreden. Ik heb geen klachten. Alleen maar een top ervaring. Vondt het erg fijn dat rijschool wolf me belde over de feedback van mijn rij instructeur. Dat motiveerde steeds meer en gaf me steeds meer zelfvertrouwen. Mijn rij instructeur Rob was erg positief en op bepaalde dingen die beter konden communiceerde hij ook op een erg positieve manier.
Prima informatie. Netjes, een mailtje elke keer de dag voor een event. Prima instructeur, prima lesmateriaal. Bedankt voor de snelle en uitstekende service.
WOLF is beste want door WOLF ben ik taxichauffeur geworden.
Echt helemaal geweldig! Goede uitleg, juiste benadering. In 1 keer geslaagd! Bedankt Wolf!!!!
Geweldig! Ik ben heel goed geholpen tijdens het behalen van mijn chauffeurspas door Peter van Staalduinen. Hij is een blijvertje!
Goede informatie en intructeur
Wolf rijbewijsshop is een top rijschool. De instructeur(s) weten alles van de auto af, en leren je zo op een goede, leerzame en leuke manier alles aan. Zeker een aanrader!
Vriendelijk Klantgericht
Korte Boschstraat 5 C