Duidelijke instructies.
Ben altijd goed geïnformeerd, alles gehaald
Ik heb genoten van de rijlessen en enorm veel geleerd. Hiervoor wil ik instructeur Gerson bedanken voor alles en iedereen die mij tijdens dit proces heeft geholpen.
Prima instructeurs. Zijn helder, duidelijk en niet te beroerd om meerdere malen dezelfde vragen te beantwoorden.
Hartstikke goed geholpen door instructeur en in 1 keer geslaagd na overstap van andere rijschool. Ik wist precies wat ik kon verwachten en heb geen gevoel gehad dat ik iets tekort kwam Dank je Jerson Faria
- de communicatie van de klantenservice verloopt niet altijd naar wensen als ik aangeef niet te kunnen bellen bellen ze toch en er zijn een aantal lessen op verkeerde tijdstippen ingepland die vervolgens niet meer verzet konden worden door het 48 uur beleid.
Heb me altijd heel erg op mijn gemak gevoelt in de auto en bij mijn instructeur. Ik kon alles vragen, kreeg goeie adviezen en tips en werd helemaal klaargestoomd voor mijn examen.
Mijn aanvraag werd gedaan door mijn huidige werkgever en ik ontving snel alle informatie die noodzakelijk was voor mijn opleiding. In de 2x2 uur lessen die ik mocht volgen ontving ik de noodzakelijke informatie over de rijvaardigheid van een taxichauffeur, met name de rol die gespeeld moet worden en via de website kon ik veel examens oefenen! Was blij voor zowel theorie- als praktijkexamen in 1x te slagen wat zeker komt door goede begeleiding en informatievoorzieningen!
Heel flexibel met les plannen. Instructeur (Willem) heel vriendelijk en behulpzaam. Gaf mij direct het gevoel het is haalbaar, alles komt goed. 👍 Willem.
Ik had al ervaring met auto rijden maar goed, mijn rijinstructeur Ismet, was een goeie en ik ben 100% tevreden van zijn methode en zijn manier van les geven.
Vriendelijke, gemotiveerde mensen en nooit te laat.
Zeer ervaren instructeur, alle administratie is snel en vakkundig geregeld
Eerste instructeur was niet fijn. 2e wel. Prima auto.
Echt top. Zoeken zelf contact met jou op.om te vragen hoe het gaat. Fijne omgang. Echt super.
Gewoon een goede rijschool. Tis alleen wel jammer van de klantvriendelijkheid en slechte bereikbaarheid...
Rob is niet alleen vriendelijk maar vooral ook professioneel. Hem ontgaat weinig en in korte tijd heb ik erg veel van hem geleerd. Op een leuke manier legt hij je haarfijn uit wat er fout gaat. Zeker beveel ik Rob een ieder aan!
Super goede en fijne rijschool in 8 dage rijlessen me rijbewijs in 1x gehaald. Hele leuke en gezellige en goede rijlessen gehad van ismet
Zeer goede instructeur en zeer goede communicatie tussen kantoor en klant.
Ik vond het lessen bij WOLF erg prettig. Alles om de les heen is goed verzorgt en dat maakt de algemene ervaring gewoon erg prettig.
Korte Boschstraat 5 C
4811 ES Breda