Was echt super Om les van jullie te hebben gekregen:)
Goede rijinstructeur, goed geregelde rijlessen, goede uitleg, en goede voorbereiding voor het examen.
- Prettige manier van inplannen van lessen - Handige Rijbewijs app - Lessen in de Mini Cooper bevalt erg goed
Duidelijke communicatie, uitstekende service.
ben goed geinformeerd geweest wat te doen enz.
Duidelijke lessen, fijn instructieboekje en video's waar alles extra in staat uitgelegd.
roundabouts - there are so many types of roundabouts. For example in Eindhoven, you have multi lane rotondas, turbo rotundas, etc. It will be better to have videos of more rotondas. Before my praktijkexam (I took it in Eindhoven), I copied the photos of these roundabouts in a file as they can be confusing for me at times. In Eindhoven you have West of Cederlaan, Karel de Grotelaan, Beemdstraat/Meerenakkerweg, Knooppunt Leenderheide, Floraplein (for example here those within the roundabouts have no priority), and Veldhoven. Per city it varies of course, but it will help if there will be more videos about the different kinds. What oyu see most in literature or websites are those normal small roundabouts and turbo rotondas. There are actually more, as I mentioned above. Maybe more instructors who can also speak English for foreigners like me.
In 1 keer geslaagd, zonder de fantastische les van Peter was me dat niet gelukt!!
Vanaf de inschrijving stap voor stap helemaal goed begeleid Instructeur Peter Hanegraaf heeft me op en top uitstekend begeleid en gedrilled waardoor mn examen een aangename ervaring was en ik in 1 keer goed geslaagd ben Mijn dank is groot
Snel en informatief
Alles liep prettig en op tijd Informatieverstrekking zeer goed.
met dank aan Peter van Staalduinen en Firdevs
Top rijschool met voor mij een ideale rij instructrice.
Via Uber kwam ik bij Wolf terecht. Alles heel duidelijk en makkelijk te bereiken met vragen. Bereiden je goed voor op de examens.
Theorie in 1x en praktijk ook in 1x Vakkundig les gehad!
Twee super vriendelijke rij-instructeurs, goede opbouw van lessen.
Zeer goeie rijschool. Duidelijke lesgeving en een snelle en makkelijke commumicatie.
DE geschikte personen die hun vak kennen. In mijn geval heer Peter Staal Van Duinen . Ik zou zo weer les van hem willen.
Dankewel Wolf👌😀
Korte Boschstraat 5 C