Vanaf de inschrijving stap voor stap helemaal goed begeleid Instructeur Peter Hanegraaf heeft me op en top uitstekend begeleid en gedrilled waardoor mn examen een aangename ervaring was en ik in 1 keer goed geslaagd ben Mijn dank is groot
Snel en informatief
Alles liep prettig en op tijd Informatieverstrekking zeer goed.
met dank aan Peter van Staalduinen en Firdevs
Top rijschool met voor mij een ideale rij instructrice.
Via Uber kwam ik bij Wolf terecht. Alles heel duidelijk en makkelijk te bereiken met vragen. Bereiden je goed voor op de examens.
Theorie in 1x en praktijk ook in 1x Vakkundig les gehad!
Twee super vriendelijke rij-instructeurs, goede opbouw van lessen.
Zeer goeie rijschool. Duidelijke lesgeving en een snelle en makkelijke commumicatie.
DE geschikte personen die hun vak kennen. In mijn geval heer Peter Staal Van Duinen . Ik zou zo weer les van hem willen.
Dankewel Wolf👌😀
Vond het goede rijlessen, heb mijn rijbewijs daarom ook in één keer gehaald.
Superfijne instructeur, lesauto, klantvriendelijkheid en behulpzaamheid van de klantenservice
Prettige instructeur. Goede klantenservice. Indien niet telefonisch bereikbaar dan altijd per email bereikbaar.
Rijinstructrice was vriendelijk en een goede docent
Mijn instructeur, Gerard, nam erg goed de tijd met mij en wist goed waar ik mee zat tijdens het rijden. Ook durfde hij te zeggen dat ik er meer aan moest doen als het nodig was. Daar ben ik hem erg dankbaar voor.
Instructeur Marc was erg goed. Bart van de service was aardig
Aandachtig en servicegericht, passen lesmethode aan op karakter, zoeken de juiste instructeur bij de leerling, realistiach over kosten plaatje. Alle instructeurs die ik ontmoet had waren warm, hadden humor, waren echte karaktertjes. Zit dus altijd wel iets bij dat past.
Duidelijke instructies
gewoon geweldig!!!