Goede service! Netjes
Leuke lessen, goede instructeur
Instructeurs aanstellen die een Amsterdamse achtergrond hebben en niet uit de "polder" die ik moet uitleggen wat waar is in Amsterdam. Door verkeerde info tijdens de opleiding heb ik dubbele kosten gemaakt om mijn Taxi pas te kunnen behalen. Ik hoop dat u daarvoor een coulance oplossing heeft. U kunt mij telefonisch bereiken om mondeling een toelichting te geven om de kwaliteit van uw organisatie te verbeteren. Mvg R.A. Vriens
ben geslaagd en heb goed les gehad van peter vele dank peter voor je lessen topper
Soms kan het lang duren tot je iemand aan de lijn heb maar is al flink verbeterd. Maarten is een fijne instructeur
Peter is een super Rijinstructeur
zeer klantvriendelijk, goede uitleg met vele mailtjes. een dikke 10
Heb alleen een uurtje gelest en examen gedaan maar ben in dat uurtje veel wijzer geworden dan in de 2 les dagen bij top support dus zal zeker dit bedrijf aanbevelen
Vriendelijk en met je ,meedenken ze doen wat ze zeggen
WOLF denkt met je mee en zorgt voor het beste resultaat voor het behalen van je rijbewijs! Bedankt voor alles!
De instructeur(Paul van Hal) geeft goed en op een rustige manier les. Dikke 10 voor hem.
Vriendeijk.duidijkheid ..en profisional
Ik heb gereden onder de instructies van Ronald van Daalen. Een top instructeur! Kennis en ervaring op het gebied van deelname aan het verkeer is wat een student mag verwachten van een instructeur, maar wat Ronald speciaal maakt is zijn service en kwaliteit. Ronald is beschikt over de juiste sociale vaardigheden waardoor de student zich op zijn/haar gemak voelt tijdens het lessen. Hierdoor pikt de student de instructies van Ronald goed op.
Ik ben best wel tevreden maar bereikbaarheid is matig. Was gisteren geslaagd heb jullie div keren gebeld maar telkens geen gehoor.
Super fijne rijlessen gehad met Gerson, elke keer weer heel leerzaam en gezellig! Na de rijles kon ik thuis nog meer informatie halen uit het boekje en de filmpjes.
Zeer goede ervaring met taxi pas halen.Zeer goede informatie (ook telefonisch)Theorie makkelijk thuis te leren via oefenvragen en duidelijk theorie boekje.Goede en leuke instructrice gehad (Karina).Mijn complimenten voor de organisatie!
Fijne rijschool met ervaring die ze graag overbrengen op hun leerlingen
Snel info verstrekken, professioneel,
Andrea is a fantastic instructor. It was a great experience to have her by my side during the last month in order to pass the exam. She knows what to expect of the exam and provided me with clear instructions and with a nice atmosphere in general. For the little time I spent with Ismet, I can only say that he gave me good explanations of certain methods, which were really helpful during the exam.
Ik ben erg tevreden over het opleidingstraject voor taxichauffeur. het is een fijne rijopleider die zowel in theorie als praktijk de mensen goed op weg helpt.
Korte Boschstraat 5 C
4811 ES Breda