Top les auto, top instructrice en goede begeleiding.
Leerzame lessen, instructeur luistert naar de wensen en opmerkingen van de student, Bart (van het kantoor) is altijd erg enthousiast en behulpzaam
Goede communicatie en snelle service bij vragen.
Goede ervaring met Wolf rijbewijsshop voor taxi opleiding. Ron heeft me relax en goed geholpen!
Peter Swinkels was my instructor, and I was very pleased with working with him. He was very clear about what he expected from me, and continued to explain concepts and proper driving techniques which inevitably lead to my success.
Heb met veel plezier gereden bij Wolf. Heb veel geleerd dankzij de ervaring en kennis van mijn rijinstructeur!
Waardeloze auto om in te rijden! Je voelt je net 120cm hoog met een te grote voorgevel. Kon niet normaal bij de voorruit om de tomtom te plaatsen. Koppeling te ver weg/zit te laag/ruit te ver weg/teveel "snufjes". Er is in die 2 keer lessen géén tijd om ook nog even het instructieboekje door te nemen om uit te vogelen hoe bv de ruitenwisser werkt! Heb mijn eigen auto gebruikt omdat ik me niet ook nog druk wilde maken of ik alle knopjes wel kon vinden!
een super rijschool
Door de juiste les methode en top instructeur Mario! Heb ik op een goede manier mijn Rijbewijs gehaald! Hele fijne lessen gehad en met veel plezier gereden!
Goede service! Netjes
Leuke lessen, goede instructeur
Instructeurs aanstellen die een Amsterdamse achtergrond hebben en niet uit de "polder" die ik moet uitleggen wat waar is in Amsterdam. Door verkeerde info tijdens de opleiding heb ik dubbele kosten gemaakt om mijn Taxi pas te kunnen behalen. Ik hoop dat u daarvoor een coulance oplossing heeft. U kunt mij telefonisch bereiken om mondeling een toelichting te geven om de kwaliteit van uw organisatie te verbeteren. Mvg R.A. Vriens
ben geslaagd en heb goed les gehad van peter vele dank peter voor je lessen topper
Soms kan het lang duren tot je iemand aan de lijn heb maar is al flink verbeterd. Maarten is een fijne instructeur
Peter is een super Rijinstructeur
zeer klantvriendelijk, goede uitleg met vele mailtjes. een dikke 10
Heb alleen een uurtje gelest en examen gedaan maar ben in dat uurtje veel wijzer geworden dan in de 2 les dagen bij top support dus zal zeker dit bedrijf aanbevelen
Vriendelijk en met je ,meedenken ze doen wat ze zeggen
WOLF denkt met je mee en zorgt voor het beste resultaat voor het behalen van je rijbewijs! Bedankt voor alles!
De instructeur(Paul van Hal) geeft goed en op een rustige manier les. Dikke 10 voor hem.
Korte Boschstraat 5 C
4811 ES Breda