ik heb verschillend instructeurs gehad. alle gaven me tips waar ik bij mijn examen niks aan had. ik denk dat er intern een opfris middag nodig is om iedereen de zelfde kant op te laten kijken.
Instructeur was heel bekwaam en kwam rustig over. had kennis van zaken.
Goede rijschool. Top instructeurs. Rijschool met kwaliteit.
Goede instructeurs, goed contact.
Ik service erg prettig. Er werd altijd vriendelijk gereageerd en snel voor oplossingen gezocht. Mijn rij instructeur Bart was erg betrokken en gaf op een prettige manier les.
Super fijne instructie en lessen, echt aandacht en proffesioneel.
Altijd leuke en leerzame lessen gehad met Alex. Zeer positieve en vriendelijke sfeer in de auto waardoor je lekker relaxed achter het stuur zit. Jullie zijn naar mijn mening de beste rijschool van Nederland en ik beveel iedereen aan om lessen met Alex te nemen, een betere instructeur kan je niet hebben.
Alls is goed
goede uitleg
Instructeur (Stefan muller) wist waar hij het over had en was altijd goed te bereiken bij veranderingen in het schema. Nette auto, netjes optijd.
Ik heb echt hele leuke lessen gehad met Marcel van t Veer! Echt een top gozer en zeker een aanrader voor de mensen die hun rijbewijs of taxi opleiding willen doen!
Zeer duidelijk en beknopt geïnstrueerd. Vriendelijk en positief! Nogmaals (Peter) bedankt
Altijd super leuke rijlessen gehad bij Varsha en Diana!
Prima instructeur. Goede uitleg over het hoe en waarom van vele details. Goede bruikbare tips voor het praktijk-examen.
Alles duidelijk op tijd aangeven via sms en of whatsapp. Ik zou zeggen ga zo door.
Instructeur was echt een top gozer. Erg fijn als iemand je altijd met een rustige houding benaderd en exact duidelijk maakt wat je moet doen en wat er moet gebeuren.
De auto is erg fijn om mee te rijden en de instructeur is persoonlijk en kent mij goed. Als lessen verplaatst moeten worden of je wil een factuur later betalen dan werkt Wolf altijd mee.
Rolina was een geweldige instructrice die echt moeite deed om de puntjes op de i te zetten en via verschillende methodes leerde hoe en waarom. Zodat je echt veilig en met zekerheid leert rijden en met en plan naar je examen toe
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn Taxi-praktijk. Instructeur Rob Erkelens heeft mij op professionele wijze gecoached.
Goede instructie gehad van Joelle uit Breda. Daardoor ben ik geslaagd voor de opgelegde rijtest van het CBR.
Ik vind heel goed
Korte Boschstraat 5 C