Alles ging en was goed

Alle rijlessen en examens zijn goed verlopen

Zeer genoten van rijlessen

Gemiddeld lessen genomen ongeveer 30, 1x TTT gedaan en 1x rijexamen. Beiden verliep super goed. Instructeur gaf voldoende ruime lestijd aan informatie en kleine tips die essentieel waren voor je CBR examens. Als je goed meedeed en veel fouten maakt, behaal je wel goede resultaten uit en profijt.

• Ervaring met: Wolf Rijbewijsshop Auto

Ik werd fijn geholpen ik kreeg vertrouwen van me rijinstructeur

Zie hier boven

Snel mijn rijbewijs gehaald

Geweldige tijd gehad met een super aardige rij instructeur. Lessen waren leerzaam en gezellig. Binnen 10 lessen hebben ze mij (ondanks corona) gauw kunnen inplannen voor een examen en ben ik geslaagd! Heel erg bedankt iedereen!

Fantastisch

Een heel fijne rij-instructeur had ik, vooral als beginner! Hij heeft geduld, geeft ruimte voor fouten (tenzij het echt gevaarlijk wordt) tijdens de rijlessen om ervan te leren, legt alles goed uit en is heel aardig! Samengevat: ideaal. Ook de communicatie met Wolf rijbewijsshop ging soepel! Aardige dame die alles voor je regelt.

Top!!

Sinds Februari 2020 leste ik bij Wolf Rijbewijsshop, daarvoor bij een andere rijschoolhouder. Ik ben super blij dat ik deze overstap heb genomen, ik kijk daarom met heel veel gezellig op de rijlessen terug.

top

de wolf app zit heel goed in elkaar en maakt het heel makkelijk om lessen in te plannen en om contact op te nemen met de klantenservice.

Goed Georganiseerd!

Erg tevreden met de gang van zaken. Je wordt met wat dan ook direct geholpen.

Geweldige rijschool + instructeur

Gerard is een vriendelijke en goede instructeur. Neemt goed de tijd om je iets uit te leggen op een heldere manier. Zonder omweg legt hij je stap voor stap uit hoe het werkt en zo garandeert hij bijna dat je in 1 keer slaagt! Verder is de klantenservice van Wolf erg goed. Telefonisch goed bereikbaar en denkt goed met je mee.

• Ervaring met: Wolf Rijbewijsshop Auto

Uitstekend. Behulpzaam. Altijd en snel contact.

Altijd goed gevoel gehad. Via telefoon altijd snel en goed geholpen. Rijinstructeur lekker duidelijk. Aardig en altijd goed geholpen. Gaf een goed gevoel.

Erg gezellig en leerzaam

Ik heb hele leuke gesprekken gehad. Voelde me echt op mijn gemak. Hij keek ook echt naar welke leermethode het beste voor jou werkt.

Excellent!

Carlton was amazing as an instructor and understood exactly what I needed and helped me get my driving license.

Prima opleider!

Goede begeleiding en in 1 keer geslaagd voor mijn chauffeurspas!

Prima rijschool!!!

Ze geven advies op maat en denken echt met je mee voor de snelste optie om je rijbewijs te halen. Ze denken oplossingsgericht. De instructeurs (ik kan het weten, ik heb er 3 ontmoet) weten wat ze doen en hoe ze met hun leerlingen moeten omgaan.

• Ervaring met: Wolf Rijbewijsshop Auto

had niet beter kunnen wensen

Heel correct en vriendelijk geholpen. Instructeurs zijn naast profesioneel ook heel aardige jongens

Snel antwoord op vragen

Tamara is in één woord geweldig

• Ervaring met: Wolf Taxi Opleidingen

Sympathieke instructeur met goeie tips.

Sympatieke instructeur.Geeft goeie tips.Weet je op je gemak te stellen. Nogmaals bedankt Arjan Zijl !!

Lekker op het gemakske

Fijne sfeer in de auto

Ciwan is een topper!

Dankzij Ciwan mijn rijbewijs kunnen halen op een fijne, rustige en gezellige manier. Goede en snelle communicatie met de klantenservice. Bedankt Ciwan voor de goede hulp!!

Vriendelijk

Zeer vriendelijke mensen, zowel de rijinstructeurs als diegene die je aan de telefoon krijg Dank jullie wel..!!

Heel veel goede begeleiding

ben jullie bijzonder dankbaar

Prettige rijschool, fijne instructeurs

prettige instructeurs. Goede uitleg zowel door instructeurs als door Tamara die achter de schermen actief bezig is. Een goede aanrader voor toekomstige leerlingen.

Ontzettend fijne rijschool!

WOLF is een fijne rijschool. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad in de lessen met mijn instructeur en ik heb altijd goed contact gehad met het kantoor over administratieve zaken. Alles is soepel verlopen en de medewerkers staan altijd voor je klaar!

Top begeleiding.

Stefan was een ontzettend fijne Rij instructeur die mij gerust stelde, begreep hoe ik werk en daar mee om wist te gaan. Alles is duidelijk uitgelegd en was goed geregeld. Ook zelf de lessen inplannen. En het contact via de telefoon.

• Ervaring met: Wolf Rijbewijsshop Auto

Top service, een zeer professionele rijschool

Een zeer positieve ervaring met WOLF. Professionele klantenservice, een handige app waar je makkelijk alle zaken kunt regelen van rijlessen plannen tot je vooruitgang. Ik heb zelf bij Wouter gelest, echt een topper. Hij zorgt voor een ontspannen en positieve sfeer tijdens het lessen waardoor je echt plezier krijgt in het rijden.

Korte Boschstraat 5 C

4811 ES Breda