Goede instructeur
Altijd vriendelijke klantenservice. Uitstekend geregeld, vooral het plannen van alles.
Ik ben erg tevreden over de methode van WOLF rijbewijsshop, omdat alles altijd goed verloopt. De instructeur is altijd op tijd, het kantoor is goed bereikbaar en erg klantvriendelijk, zodra er dingen veranderen qua tijden of andere zaken, word ik daar tijdig van op de hoogte gebracht.
In 1 keer mijn rijbewijs gehaald na 10 lessen, top dus! Dankzij Marc Fuchs.
Aardige instructeur
Vriendelijke rijinstructeur.
Ik word altijd vriendelijk ontvangen, er is ruimte voor vragen.
Instructeur was vriendelijke en vrij duidelijk. Contact met Wolf shop was ook altijd bereikbaar. lessen liep via mail uitstekend de wijziging was meteen vermeld en gemaild.
Gezellige lessen met duidelijke uitleg (Karine Fritz).
super leuke lessen en goede uitleg, maar ook de mensen op kantoor zijn altijd erg vriendelijk aan de telefoon!!
beter uitleg, planning, betere instructeurs die je uitleg geven en informatie en niet voortdurende in hun telefoon zitten te klooien of fotos maken van spullen buiten alles wat niks met de les te maken heeft!!
instructeur geeft veel aanwijzingen om beter aan verkeer deel te nemen.
Erg vriendelijke service, goed bereikbaar en nemen snel contact met je op.
Korte Boschstraat 5 C
4811 ES Breda