Ik heb een hele fijne lesperiode gehad met Ronald. Het is een rustige man die je soms (on)bewust fouten laat maken waar je het meest van leert. Verder is de service prima en krijg ik snel antwoord als ik ergens mee zit.
Ik heb twee lessen gehad, en ben nu al zeeer tevreden! Ik kon fouten maken en leerde er gelijk van ik mocht gelijk heeel veel zelfstandig doen. Ik vond dat erg prettig alles werd goed uitgelegd zonder dat dit van je lestijd afging.
Vriendelijke en goede service en een duidelijke instructeur. Doordat de instructeur heldere instructie gaf was ik helemaal niet nerveus om achter het stuur te zitten. Was een zeer goede ervaring, als ik mijn rijbewijs wil gaan halen doe ik dat zeker bij jullie.
Alex is een super goede instructeur. Als ik slaag weet ik zeker dat ik 100% veilig en zelfverzekerd de weg op kan.
De instructeurs zijn vriendelijk en de lesauto is fijn.
ik heb via internet aangemeld en de volgende dag werd alles al geregeld. De rijlessen gaan goed en alles wordt goed uitgelegd.
Ik heb het er erg naar mijn zin. Ik word heel goed geholpen en dat komt door een hele goede instructeur.
Ik ben erg tevreden over mijn lessen. Peter is een goeie instructeur en ik denk dat hij me uitstekend voorbereid voor mijn rijexamen.
Heel vriendelijk en efficient service
Gewoon goede rijlessen
Iedereen is altijd vriendelijk zowel de instructeur als de mensen op kantoor. Ik vind de lessen die worden gegeven altijd erg goed en de instructeur legt ook goed uit en is geduldig.
hele fijne rijschool,
Tijden mijn intake heel veel info en een eerlijk advies. Na het aanmelden gelijk de dag erna gebeld voor meer info.
Mo was een leuke instructeur. De telefonische service is prima.
Prima lessen, geduldig, meedenkend,.behulpzaam.
Korte Boschstraat 5 C
4811 ES Breda