Super aardige rijinstructeur. Probs naar Gerard!
Prima instructeur en goede bereikbaarheid. Flexibiliteit en kennis
Alles is bespreekbaar en de lessen zijn leerzaam en gezellig.
Ondanks dat ik al drie keer ben gezakt ligt dit denk ik niet aan de Rijschool, Diana is een geweldige instructrice, iemand die van mij echt helpt. Ik kan wel begrijpen dat andere mensen zich zouden ergeren aan de aanpak. De verbeterpunten die ik heb liggen voornamelijk aan het CBR.
Vriendelijke en gezellige instructrice, voel me erg op mijn gemak tijdens de les. Goede en duidelijke uitleg.
als ik wat verkeerd deed kreeg ik te horen wat ik in die situatie wel moest doen. ook is het gewoon gezellig in de auto tijdens het lessen door grapjes te maken of gewoon over andere dingen te kletsen
Heel flexibel in de lestijden
Wolf is netjes op tijd zowel voor rijles als bellen,email en app. Zowel instructrice en kantoor personeel allemaal ontzettend vriendelijk.
Ben uitermate tevrede! Ik heb een beenprothese en toen ik opbelde voor informatie werd ik met open armen ontvangen. Ze regelen alles voor je. Je hoeft maar te bellen en het is al opgelost. Aan de telefoon word ik ook altijd vriendelijk te woord gestaan. Tijdens de les is het ook altijd gezellig. Ook dat vinden ze belangrijk. Na mijn intake werd ik netjes gebeld hoe het was en of het ook natuurlijk gezellig was. Allemaal top geregeld. Het bedrijf is vriendelijk en geeft persoonlijke aandacht. Niks te klagen!
Rijinstructeur geeft goede instructies en heeft veel geduld.
Gewoon tevreden over alles. Het gaat helemaal naar mijn zin. Het belangrijkste vind ik dat ik niet het gevoel heb dat ze me te lang of te kort laten lessen o.i.d. Ze zijn gewoon super
Hi guys I would like to say thank you for the great work you are doing, and informing me well about the lessons and for letting me have the best instructor MARIO
Niet voor elke led een aparte rekening sturen maar bijvoorbeeld maandelijks
Martijn is een gezellige en goede instructeur.
Prettige instructeur (Martijn) en uitstekende video's op leerlingenportal.
Korte Boschstraat 5 C
4811 ES Breda