Ik heb ervaring met een andere rijschool, waardoor ik deze beter kan beoordelen. Het valt me op dat er snel wordt geholpen. Elke les krijg ik te horen hoe het is gegaan. Waar ik de volgende keer op moet gaan letten enz. Er is een duidelijk beeld wat je vorderingen zijn en welke obstakels er zijn.
degelijk beleid op de rijschool. eerdere goede ervaring met ouder kind. nu de tweede. Beide kinderen super enthousiast.
Leuke rijschool dat je goed begeleid tot het halen van je rijbewijs.
Enorm rustige en professioneel instructeur, heeft me alle details geleerd die hebben meegedragen aan het slagen bij de eerste keer. Verder altijd op tijd flexibel.
Ik ben inmiddels al geslaagd maar wou alsnog even enquête invullen om te laten weten wat ik ervan vond. Ik vond een erg prettige rijschool. Vooral de klantvriendelijkheid stond me erg aan.
Vriendelijk en professioneel contact gehad met Annemieke die me duidelijk uitleg heeft gegeven met de mogelijkheden tot het behalen van het BE rijbewijs en het regelen van de paparassen, zeer professioneel en bekwaam. Rijles ontvangen van Willem die zeer professioneel en uiterst vriendelijk te werk is gegaan. Zijn kennis en ervaring duidelijk wist over te brengen en ook tijdig de zaak op scherp wist te zetten, de cursus in een dag is intensief en na een aantal uurtjes achter het stuur is het scherp zetten zeker nodig en heeft ook geresulteerd in het behalen van het rijbewijs.
Ik had bij mijn eerste 2 rijlessen een heel ander beeld van het examen en was daar best wel onzeker van geworden.Maar les 3 en 4 was optimaal, gezien ook het resultaat. De examen vragen op de site om te oefenen is heel goed alleen zou ik de tijd verlengenals ik jullie was.Je leert dan niet alleen de stof die je moet kennen, maar je herkent ook de vragen en de bedoeling van de vraag.
Gewoon goed. Duidelijke intructeur echt een topman veel kennis en zeer vakbekwaam!
Willem heeft me geweldig geholpen, gerustgesteld, gemotiveerd en begeleid. Willem is echt een topper!!
Katarina is streng maar rechtvaardig want daardoor pak je dingen sneller op en ben je snel minder onzeker want ze stuurt je ook goed aan met rijden en instructies
Uiterst vriendelijk en motiverende medewerkers
Zeker aan te raden ik was 2 keer gezakt voor mijn taxi examen, toen ik bij wolf kwam kreeg ik robert als intructeur een hele aardige en relaxte kerel, Alles werd duidelijk verteld en tijdens mijn lessen nog eens herhaald, ik kwam er ook achter dat ik bij de rijschool waar ik daar voor zat erg veel dingen niet had behandeld. Bij Wolf weten ze het waar ze het over hebben als het om rijlessen gaat, en zelfs na het behalen van mijn taxi pas belde het hoofd kantoor mij om me te feliciteren en me succes te wensen bij mijn nieuwe baan, Vind dit erg netjes
Taxiopleiding is super. Alles wordt geregeld theorie examen en praktijkexamen + regelen van een geschikte lesauto en in mijn geval nieuwe VW. Instructeur frist je kennis in een paar lessen weer op. Ook één keer herexamen praktijk moeten doen en ook hier vol lof over de service van WOLF. In december examen gedaan en sinds vandaag begonnen bij een groot taxibedrijf.
TOP ik heb alle informatie gehad die ik nodig had om in 1x te slagen. Hele goede instructeur ( Vincent). Ook het kantoor was goed te bereiken, anders werd er direct terug gebeld. Personeel was altijd even vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader voor iedereen !!!!!!!!
de service via mail en telefoon met de medewerker. Snel en correct antwoord en vriendelijk bovenal.
De opleiding is heel goed georganiseerd en de contact was super. Dank hartelijk
correcte behandeling; snel en accuraat rijlessen goed theoriestof (boek) echt niet goed
Ik vind het super fijn om rijles te volgen met Daniel en ik kan al bijna uit me hoofd schakelen en eerst kon ik helemaal niet schakelen en sinds de eerste les van Daniel lukt het me wel. Ik ben erg tevreden over wolf rijschool. Gr: Nathalie goeman
Een goede begeleiding, prima instructie en telefonisch altijd goed bereikbaar en klantvriendelijk.
Korte Boschstraat 5 C
4811 ES Breda