Na de switch van instructeur bevielen de lessen prima!
Firdes is een top instructrice
De dames van de klantenservice zijn erg vriendelijk en behulpzaam.
Heel flexibel qua planning. Ook een fijne methode die je zeer goed voorbereid voor je examen en algemene rijvaardigheid verbetert.
Zeer goed bereikbaar en flexibel. Dat is erg prettig. Zowel in het verzetten van lessen, als ophaallocaties, enz. Instructeur Henk Meijer, hele fijne vent. Rustig, oog voor detail, geduldig en opbouwend.
The customer service on the phone and via e-mail is very effective, friendly and always provides quick and relevant answers/solutions. The instructors are friendly and qualified.
Fijne rijschool, fijne instructeurs (die ook ontzettend veel geduld hebben).
Auto in redelijk goed verkerende staat en duidelijke lessen.
Doordat mijn broer gelest heeft bij Wolf en erg enthousiast is ben ik ook begonnen bij Wolf. Ik vond het erg spannend om te beginnen, maar mijn rij-instructrice stelde me snel op mijn gemak. Ook toen duidelijk werd dat ik een rijtest af moest leggen werd ik vriendelijk geholpen en begeleid. Echter wanneer ik laatst belde over een factuur werd ik minder vriendelijk te woord gestaan, en werd het beloofde telefoontje nooit meer gevoerd.
Mede dankzij jullie geslaagd voor mijn taxipas.
Goede instructeur, fijne lessen, stevige voorbereiding, doelgericht lessen ... Ik weet niet wat beter had gekund.
leuke instructeurs goed bereikbaar
Duidelijke informatie, goede en vriendelijke instructeur
Zeer professioneel les gekregen van Wolf waardoor ik mijn Taxi Pas heb behaald. Los daar van is de communicatie ook zeer goed en proberen ze alles uit de kast te halen om alles op een goed einde te brengen. Zeer aan te raden voor de gene die professionaliteit en goeie service hoog in het vaandel heeft staan. Ook een groot Compliment voor Erik Broertje & Ronald :)
Goede rijschool met goede instructeurs. Vooral de methode waar je mee werkt om alles stap voor stap te leren is erg fijn. Heb ook erg veel gehad aan de instructievideo`s op de site! Contact met de klantenservice is ook altijd erg goed! Enige nadeel: soms kon ik 3/4 weken niet lessen omdat er geen plek was in die weken en ik door onregelmatige werktijden niet altijd kon, waardoor je vertraging opliep. Verder een echte aanrader!
Voorbereiding is het halve werk zegt men altijd, ik heb zojuist ervaren dat de voorbereiding met Taxi Wolf bij mij er 90% voor gezorgd heeft dat ik nu in het trotse bezit ben van mijn taxipas! Bedankt Andrea van Ooijhuizen, je bent een topinstructrice.
Ik heb een fijne ervaring en de instructies was super aardig en geduldig.
Korte Boschstraat 5 C
4811 ES Breda