8

Goed

Zijn heel eerlijk en zeker duidelijk

 • Aanbevelen? Nee
6

Goede instructeur, erg matige organisatie

Goede lessen gehad, inhoudelijk prima! Maar de organisatie er achter is niet goed. Locatie Tilburg had te veel studenten aangenomen om een behoorlijke planning te maken. Na een gezakt examen lessen inplannen was erg lastig. Wanneer je niet 5 weken van tevoren je rooster weet om lessen om heen te plannen, kan het zo zijn dat je ineens 6 weken niet kunt lessen (eigen ervaring) dat vertraagd je leerproces enorm, waardoor je uiteindelijk meer lessen moet nemen. Niet erg voor hun natuurlijk... maar niet gebruiksvriendelijk voor studenten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Leerzame en gezellige lessen!

Mijn rijlessen heb ik ervaren als erg leerzame en gezellige lessen! (Met dank aan Leidy). Zeker een aanrader om hier te gaan lessen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Goed

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede stap voor stap begeleiding.

Korte, maar duidelijke instructies en begeleiding tijdens de cursus! Per mail en whatsapp werd ik goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en de aan te leveren documenten. De rij-instructie was ook duidelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer prettige ervaring

Je wordt volledig op je gemak gesteld. Daarnaast kan je de rijinstructeur persoonlijk benaderen waardoor er een prettige samenwerking ontstaat. De kwaliteit is van hoog niveau, waardoor het voertuig snel vertrouwd aanvoelt. Al met al kan ik dit iedereen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Super

Erg fijne lessen gehad. Ik werd op de hoogte gehouden van belangrijke punten. Goed geregeld!

 • Aanbevelen? Ja
10

In 10 dagen klaar voor het examen

Samen met leidy heb ik 10 dagen achter elkaar les gehad met daarachteraan gelijk het examen, en in een keer gehaald

 • Aanbevelen? Ja
8

Persoonlijke begeleiding bij het leren besturen en begrijpen van de auto

Mijn ervaring met wolf is heel goed, ik heb veel begeleiding gekregen met de dingen waar ik meer moeite mee had. Alle dingen werden stap voor stap uitgelegd en dat was fijn. Ik kreeg de juiste tips en ik mocht dingen vaak vragen als ik het niet helemaal begreep. Klantenservice hielp ook goed bij het inplannen van rijlessen en theorie/praktijk examen. Als er problemen waren keken we samen naar een oplossing.

 • Aanbevelen? Ja
7

via WOLF rijbewijsshop klant kan snel aan de slaag komen

Geacht heer /mevrouw, Ik ben erg blij dat ik geslaagd ben . Tijden van het rijles corrigeren van de fouten van de kandidaat door de rijinstructeur is erg belangrijk, als fouten van de kandidaat door advies van de rijinstructeur gecorrigeerd worden , kandidaat kan snel aan de slaag komen, IK den heel tevreden van rijinstructeur de heer Gersi ,dat hij kan fouten en zwakke points van de klant heel snel opmerken en corrigeren. Dat bedenkt De heer Gersi is een goede Rijinstructeur is. Wolf Taxi Opleiding is een goede sociaal bedrijf is.

 • Aanbevelen? Nee
10

Wat een goede begeleiding van michel te groningen

Super ervaring

 • Aanbevelen? Ja
4

Grote rijschool, weinig voordelen

Ondanks dat Wolf een grote rijschool is, heb ik vaak meegemaakt dat een les niet ingepland kon worden ivm drukte, ziekte, vakantie instructeurs etc. Vervanging op korte termijn was niet altijd mogelijk. Verder werken er bij Wolf veel jonge instructeurs (ik heb bij 2 instructeurs les gehad, beiden rond de 21 jaar). Mijn instructeur was wel goed, maar niet altijd even tactvol. Ook woonde de leerling voor of na mij vaak ver weg, waardoor het al snel een half uur of langer kon duren (record: bijna anderhalf uur) voordat je thuisgebracht was. Dit lag overigens niet aan de instructeur, maar aan het slechte inplannen van Wolf (ook vanwege de drukte en soms te weinig instructeurs). Op de dag van mijn praktijkexamen kwam mijn instructeur 10 minuten te laat aan, omdat de leerling voor mij eigenlijk te ver weg woonde. Dit is natuurlijk op zo'n dag niet heel prettig...

 • Aanbevelen? Nee
8

Ondanks dat het voor mij wat langer duurde ben ik zeer tevreden.

Ik kan niet goed presteren onder druk, daar kwam ik tijdens mijn rijexamen achter, hierdoor ging ik over alles te veel nadenken. Fred heeft me hier goed mee geholpen en ik moest blijven doorzetten. Ik heb veel geleerd en heb fijn kunnen rijden. Het is soms alleen jammer dat het zo druk is bij wolf dat rijlessen plannen vaak lastig was.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed en klantvriendelijk

Goed en klantvriendelijk

 • Aanbevelen? Ja
10

top ervaring alles goed geregeld

Ik heb een goede ervaring goede begeleiding in zowel praktijk als theorie en daarna de papierwinkel die volgt bij het behalen van de taxipas

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte organisatie

Als ouder van een leerling van WOLF rijbewijsshop, wil ik heel graag laten weten dat wij heel tevreden zijn met WOLF. Overgestapt van een eenmansrijschool, waar het administratief en planmatig nogal rommelig was. Dat was niet de reden van de overstap, maar wat een fijne bijkomstigheid dat hier alles zo goed geregeld is! Lessen worden meteen ingepland voor een langere periode, er is ALTIJD iemand bereikbaar als je vragen hebt, iedereen van het kantoor is supervriendelijk en behulpzaam. Michelle was echt onze topper! En dan de lessen...Marcel (Hilversum) was fantastisch! Hartelijk dank, team WOLF! 👌🏻👍🏻

 • Aanbevelen? Ja
10

in 1 woord PERFECT

Zeer behulpzaam, snel geven van antwoorden op vragen indien iets niet duidelijk was. Hebben de hele administratieve rompslomp afgehandeld voor het aanvragen van de (lwt) taxi pas. Zeer deskundige instructeur die duidelijk aangeeft wat goed is en niet geeft suggesties hoe dingen te veranderen of aan te passen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima begeleiding!

Voelde mij erg op het gemak en het was leerzaam bij de 2 instructeurs die ik heb gehad!

 • Aanbevelen? Ja
10

De Wolf is geweldig!

Ik vind Wolf een goede rijschool. Dankzij Wolf heb ik in een korte periode mijn taxichauffeurspas opgehaald. Kort gezegd: kort en krachtig opleiding.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima

Uitstekende begeleiding Prettige manier van lessen altijd de zelfde rij instructeur wat voor mij een grote plus is kortom prima

 • Aanbevelen? Ja
10

super

heel vriendelijk personeel zowel aan de telefoon als de instructeurs

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

Vriendelijke mensen bij de klantenservice, die je goed helpen als je vragen hebt. Ik had een proefles en kreeg daarop volgend een eerlijk advies. Deze ook gevolgd. Goede rijlessen gehad van rij instructeur Bart! Er werd naar mij geluisterd en gehoor gegeven aan de dingen die ik bijvoorbeeld moeilijk vond. Al met al een super ervaring gehad! Oh en in 1x geslaagd :)

 • Aanbevelen? Ja
8

Uitstekend

Snelle en goede informatie, zowel per mail als telefonisch. Vriendelijk te woord gestaan en naar behoren geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
4

Super instructeur. Bedrijf zelf niet aan te raden

Rijinstructeur was een kanjer, probleem ligt dus niet bij hem maar bij het bedrijf zelf. Als ik het over had kunnen doen had ik zeker bij andere scholen gekeken.

 • Aanbevelen? Nee
5

Vriendelijk chaufeurs

Ik heb ervaren hoe ze les geven uitstekend Vriendelijk en geweldige mens voor al ik heb moge les nemen don van der bilt Hoe hij les geeft geweldig ik kan niet onder een woord brengen Ik raad diegene wil een taxi pas wil halen Contact opnemen wolf taxi en vraag Informatie als ik kan halen dat kunnen jullie ook graag. Y.ali

 • Aanbevelen? Ja

Ervaring met:

Filter op taal