wij werden vriendelijk en deskundig geholpen
informeel en klantvriendelijk
Zeer prettig ervaring met EMS in Doorn. Duidelijk, klantvriendelijk en professioneel.
Erg vriendelijk,duidelijk en helder allemaal.
Fijne overdracht.
Op goede en correcte wijze geholpen, tevreden hoe alles is verlopen, klantvriendelijk, zakelijk maar tevens ook persoonlijk.
Betrokkenheid, duidelijkheid geeft de ruimte tot het doorvragen zodat het vertelde duidelijk is. Probeert in duidelijke taal de lastige materie duidelijk te maken.
Het verzorgen van een echtscheiding bij een zakelijke klant is een complex gebeuren. Zelfs wanneer beide partners het volledig eens zijn heb je een gevecht te voeren met de rechterlijke macht en ligt de fiscus op de loer. De overheid staat nu eenmaal voor je "klaar" bij scheidingen en overlijden als je emotioneel minder weerbaar bent. Wij hebben ervoor gekozen dit traject volledig door de heer Zerrou te laten verzorgen en kunnen dat van harte aanbevelen. Hoge mate van persoonlijke betrokkenheid, altijd snel bereikbaar en direct actie, als je ergens mee zit wordt je serieus genomen en geholpen. Waar is dat nog. Maar naast de onderneming blijft de rode draad wederzijds respect, de kinderen, het gezin en vooral de toekomst met elkaar ook al is die anders centraal staan. Alles wordt in het werk gesteld om dat alle kans te geven. Prijs/kwaliteit is niet van belang, elke rekening valt tegen maar staat in geen enkele verhouding tot de kosten die je zou krijgen als het niet zo wordt opgepakt als hier.
Duidelijke uitleg, prettige communicatie. Als 'gewoon' mens voor wie het best wel spannend is om naar een notaris te gaan voelde ik me op mijn gemak om vragen te stellen. Uit vergelijking kwam EMS als een van de voordeligsten uit de bus.
Duidelijke afspraken vooraf. Keurige afhandeling van afspraken. Ontspannen doch zakelijk en professionele opstelling en uitvoering.
Klantvriendelijk, goede communicatie tijdens het proces.
Mooi gebouw, prettig contact tijdens passeren van de aktes.
Heel fijne betrokken notaris die goed adviseert en alles voor een goede prijs regelt.
keurig op tijd met na komen afspraken nette mensen
Werden erg goed geholpen en ontvangen voor het personeel. Notaris zelf was erg vriendelijk en oprecht geïnteresseerd in zijn klanten.