alles plezierig en goed geregeld
Een niet zo stijf notariskantoor, waarbij naast de formele plichtplegingen ook nog een goed advies wordt gegeven voor mogelijke toekomstige beslommeringen.
Ervaren als zeer prettig, informeel en duidelijk
Goede, vakkundige klantvriendelijke benadering
Goed ontvangst en een leuke notaris! Goede uitleg, zeker aan mensen die er amper verstand van hebben en die het uiteindelijk toch begrijpen. Ga vooral zo door! het is dat we niet vaker met jullie te doen hebben maar anders hadden wij een vaste notaris waar we alles zouden regelen.
Zeer goed geholpen voor een scherpe prijs.
De afhandeling van de akte door de Notaris was goed en deskundig
Zeer goede en soepele service. En dan ook nog een scherp tarief!
Mr. M.A. Zerrou is een hele fijne, zeer scherpe en kundige notaris; een ontzettend warme en goedlachse notaris. Hij neemt de tijd; vraagt, adviseert en legt het heel helder uit; een absolute topper!
Vanaf eerste contact, aanvraag offerte tm de afhandeling correct verlopen.
Leuk en ontspannen kantoor. Zeer Prettige samenwerking met de medewerkers gehad. Ook niet onbelangrijk is de prijs. Die is niet te hoog.
Ontzettend relaxte notaris, heel down to earth. Vriendelijk en belangstellend.
Zeer goede prijs prestatie verhouding