Zeer vriendelijke en ontspannen afhandeling.
Ik heb zelf verschillende keren moeten bellen voor duidelijkheid + dingen goed geregeld te krijgen, en vervolgens werden afspraken niet nagekomen. Ook verliep communicatie richting ons gebrekkig.
We zijn op een zeer vriendelijke en correcte manier geholpen. Een duidelijke uitleg gekregen. De blijdschap die de aankoop van onze nieuwe woning is hierdoor alleen groter geworden.
Wij hebben een zeer positieve ervaring gehad met het informeren en opstellen van ons testament. En zijn toen geholpen door dhr. Maigret. Vandaar dat wij wederom bij de aankoop van een woning hadden gekozen voor EMS.
Zeer mooi pand met een goeie uitleg en ontvangst bij het kopen van ons nieuw appartement voor een scherpe prijs!
zie boven
Mohammed Zerrou zeer enthousiaste sympathieke deskundige notaris
Betrokken en geen poeha.
Prima ontvangst en bespreking hypotheekakte. Prettig gesprek over en weer met gevoel voor humor.
Zeer vriendelijke notaris die er de tijd voor nam.
Ondanks dat het op de 1e van maand een drukke dag was heeft de notaris rustig alle akten toegelicht. Daarnaast nog goede adviezen gegeven. Dit alles voor een nette prijs.
We zijn goed ontvangen en hebben een afspraak gemaakt om meer informatie te krijgen over testamenten
Correct, snel, prettig.
Het contact met de notaris was erg goed. Aardige en betrokken notaris bij de aankoop van onze woning.
Prettige sfeer. Deskundige notaris