Klantgericht en vriendelijk
Goede ervaring! Les rooster is helemaal aangesloten op mijn wensen qua dagen en tijde ivm werk en kinderen. Instructeurs allemaal prima.
Goede ervaring.
Enige opmerking is met 4 verschillende instructeurs gereden (allen prima en professioneel), dat zou minder mogen.
goede instructeurs
Alles was heel duidelijk en goed geregeld!!
Rijles C gevolgd en netjes in 1 keer behaald door de goede instructie van Wesseldijk. Ik heb door eigen keuze ervaring opgedaan met meerdere instructeurs. Allen zeer capabel en prettig om bij te lessen.
Tips/ verbeterpunten: Geen
Mijn ervaring over de rijschool is super. hele fijne mensen en goede uitleg zal de rijschool bij andere aanbevelen
alles is goed geregeld
In het begin verschillende instructeurs dat was niet fijn, dat aangegeven te hebben verder gelest met een top instructeur
Vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn c rijbewijs, namens bart en theo super bedankt!!! Kan niet wachten om met ce te kunnen beginnen
Top super rijschool!
Goede duidelijke instructies, leuk team, alles gaat in goed overleg. Persoonlijke benadering. Goeie ervaring. Na de C door voor de CE en mijn code 95 ga ik ook bij Wesseldijk doen en bijhouden.
Een top Team! Goede instructeurs! Fijn contact met het kantoor, snel geregeld! Gezelligheid! C-rijbewijs in de Pocket! Nu de E nog :)
Fijne rijschool alles goed en keurig geregeld .les gehad van jeroen hij goed en duidelijk les.fijne tijd gehad
Professioneel, maar toch toegankelijk. Ik ben erg te spreken over het rijden bij Weaseldijk
Rijschool Wesseldijk is mij goed bevallen. Duidelijke planning, goede begeleiding van deskundige instructeurs en goed voertuig om mee te lessen.
Vriendelijk, goede spullen,snel
Ik heb voor C en CE rijlessen gevolgd bij Wesseldijk. Mede door de gezellige en professionele instructeurs ben ik in een keer geslaagd voor beide rijbewijzen. Nogmaals dank voor de leuke leerzame ervaring!
Zeer prettig, leuk, duidelijk
Ondanks de corona toch nog snel mijn rijbewijs kunnen halen dankzij jullie. Super gewaardeerd, instructeurs nemen de tijd voor je en zijn duidelijk. Gevarieerde routes en goede oefeningen en tips. Super ervaring!
is altijd bereid om je te helpen
Superbegeleiding, onder andere van Wim.
Energieweg 25
6541CW Nijmegen