Goede uitleg en fijne instructeurs
Een fijne ervaring bij rijschool Wesseldijk, iedereen is enorm betrokken en behulpzaam.
Prima rijschool met merendeels erg prettige instructeurs. Beoordelen blijft mensenwerk.....
Super ervaring met veel deskundige hulp! Erg tevreden en dankbaar
Na proefles een week ingepland voor CE rijbewijs. Maandag met Bart en rest van de week met Wim gereden. Goede begeleiding en vrijdagochtend examen behaald!
Ik ben goed begeleid, toffe instructeurs en vanaf de 1e keer geslaagd voor mijn C-e rijbewijs...
Positief, enthousiast en deskundig
Hele fijne en goede ervaring met Wesseldijk. Goede vakbekwame instructeurs !
Ingeschreven voor een pakket Rijbewijs C1E, anderhalve dag lessen gevolgd door examen. Meteen geslaagd dus prima resultaat. Jammer alleen dat het pakket inclusief lunch werd aangeboden maar die was schijnbaar geschrapt, anders had ik m'n eigen brood wel meegenomen. Mogelijk een gevolg van de Covid-19 perikelen maar dat had dan wel gecommuniceerd mogen worden.
De lessen waren prima verzorgd en ik heb er veel aan gehad. Contact krijgen met de juiste personen op kantoor was moeilijker. Dat lag niet aan de vriendelijkheid van de telefoniste, die was er wel. Misschien dat Corona parten speelde maar ik heb een paar keer moeten bellen voordat ik word teruggebeld.
"Mijn" twee instructeurs waren, voor zover ik dat kan beoordelen, erg deskundig. Dat ik met de een een betere klik had dan met de andere zal ook wel aan mezelf liggen.
Vandaag mijn bus D rijopleiding afgerond bij Verkeersschool Wesseldijk in Nijmegen. Fantastische opleiding gehad in zowel theorie als praktijklessen. Complimenten aan eenieder! Zowel de administratie en planning in Nijmegen ( Marc , Patricia en de overige medewerkers ) als de instructeurs zijn dik in orde. Met name heb ik "vele " uren met Wim van Mierlo doorgebracht op de bus met lessen. Leuke gesprekken , soms totale "focus " en altijd een instructie waar je weer verder mee kan. Erg fijn was de rust die je uitstraalt en je mooie routes door oa Wijchen , Nijmegen en Beuningen. Wim , nogmaals bedankt daarvoor. Met vriendelijke groet , Rene de Lange
Hele fijne rijschool waar met je meegedacht word , en waar veel mogelijk is . Met top instructeurs ! Alles in een zeer korte tijd gehaald C-CE-Code95 Verkeer en Techniek . Bedankt Sandy en Bart voor de gezellige en leerzame lessen.
Ik heb hele goede lessen gehad en veel van geleerd. Mijn rij instructeur Eric van wesselsijk was een rustige en hele vriendelijke man waar je veel van kunt leren!!
Door corona is alles in mijn eigen branche (de evenementen) stil komen liggen. Daarom heb ik besloten mijn code95 en trailer rijbewijs te gaan halen. Naast dat er nog al eens gepuzzeld moest worden omdat ik bijvoorbeeld klachten kreeg (gelukkig was de test negatief), heb ik de flexibiliteit en de manier van les geven als zeer prettig ervaren!
Goed les gegeven, fouten worden er uit gewerkt, 10/10 would reconment
Top!
uitstekende rijschool met prima instructeurs
b
Fijne rijschool! Mooi materiaal. Werd een passende planning gemaakt aan de hand van mijn wensen.
Een prima opleiding gehad waarbij je natuurlijk met de ene instructeur een betere klik hebt dan met de ander . Maar over het algemeen goeie instructies gehad en de lesdagen werden op maat ingepland.
Heb een prima ervaring bij rijschool Wesseldijk. De instructeurs zijn betrokken en deskundig en geven prima feedback.
Ik heb mijn CE Rijbewijs gehaald bij Wesseldijk vriendelijke mensen en Spontane Instructeurs. Net wagenpark, Alles top geregeld. Tevreden klant.
Een goede bereikbaarheid en al je vragen worden heel geduldig beantwoord door de vriendelijke planning. De verschillende instructeurs komen uit de praktijk en dat merk je in het lesgeven. Ze geven ook duidelijk je verbeterpunten aan zodat je snel kan ontwikkelen. Ook de voertuigen zijn prima in orde. Voor mij dus een heel professionele rijschool.
Super begeleiding van de docenten. Kunnen hun ervaring en tips goed over brengen.
Energieweg 25
6541CW Nijmegen