Niet dat ik weet
Kan ik eigenlijk zo 123 niet bedenken. De opleiding en begeleiding waren uitstekend.
Begaan en geeft die motivatie doe zo goed werkt!
Fijne duidelijke lessen gehad.
Airco in de automaat
Auto met airco
2 dagen is misschien wat lang.
Betere auto.
Lestijd mag van mij wat eerder aanvangen
De auto's waren niet altijd even goed, dit heeft niet mijn lessen drastisch beïnvloed, maar het was niet het beste en het fijnste om in te rijden.
Beste rijschool ooit, fijne leerjaar (sandy).
Introductie theorie vond ik minder door dominantie en niet relevante opmerking mede cursisten. Theorieboek TVT kan ook een update gebruiken. Er staan fouten in (al doorgegeven) en soms onduidelijke uitleg.
Goede rijschool! Fijne instructeurs met duidelijke lessen. Jeroen en Bart bedankt!
Heel slecht bereikbaar en vanuit kantoor slechte service
Geen
Goede ervaring, fijne lessen en goed uitleg.
Nee.
Ga zo Door!
Een goed dak ivm water op vloer 😆
Geen
Geen. Zo door gaan jullie zijn fantastisch!
Energieweg 25
6541CW Nijmegen