X
- Meer momenten om vrij, zonder instructie, te kunnen rijden. Feedback achteraf is dan natuurlijk gewenst. Op die manier had ik meer het idee gehad dat ik mijn eigen keuzes maak, dus besluitvaardig leer rijden en zelfvertrouwen opbouw. - Na elke les een moment van ongeveer 5 min. Inlassen om mijn aandachtspunten te behandelen. Tijdens het rijden lukte het mij onvoldoende om mijn aandacht bij de verkregen feedback te houden.
Betere planning van voor instructeurs
Planning, erg weinig tijd vrij. Altijd 3 weken van tevoren bellen voor afspraken en anders wanneer je 2 weken van tevoren belt weinig keuze hebben kan echt niet. Elektronisch inplannen met een app of op de website zou veel, veel beter zijn.
Geen
Super fijne, rustige en duidelijke instructeur!
Geen
Goede instructeurs, geduldig, betrokken
Persoonlijk vond ik de pauzes te lang en te frequent. De cursus zou in mijn optiek in een korter tijdsbestek plaats kunnen vinden. Alleen zou er natuurlijk een rede voor kunnen zijn.
Leuke instructeur.
Beoordeling
verbeterpunten: Er zijn nog kleine details te overwinnen, welke lastig zijn direct op te lossen. tips; De verrichtingen welke meer aandacht vereisen kunnen op aangeven van de kandidaat sterk verbeteren door direct in de les extra aandacht aan te schenken.
Dag duurt te lang je zit te veel te niksen.
Duidelijke uitleg en theorie niet eentonig gebracht. Veel praktische oefeningen, wat goede inzichten geeft in hoe je lastige situaties op moet lossen.
Goed communicatie, begeleiding en kwaliteit. Ik vind Nazifa een uitstekende instructeur, zij is duidelijk en scherp.
Drie verschillende voertuigen met allemaal eigen kenmerken wat soms lastig kan zijn als je moet wisselen van wagen
Zeer vakkundig.
Fijne en duidelijke lessen in een ontspannen sfeer. Goede uitleg en aanwijzingen en tevens ruimte om fouten te maken. Met dank aan Jos Dekker in één keer mijn rijbewijs behaald.
Energieweg 25
6541CW Nijmegen