Leuke dag, Peter doet het goed, duidelijk en prettig.
Voor mij mag ook nog iets meer theorie, maar dat is persoonlijk.
Niks het was allemaal goed.
Top!
Nvt perfect
Misschien in een programma voor gevorderden meer complexe objecten in verwerken
Jammer dat examen pas na 4 uur mag.
Zeer leuke en leerzame dag ook wat extra uitdagingen die je anders nooit doet.
Beetje raar dat de rijschool in een roc zit. Zou niet mijn eerste keus als bedrijf zijn.
Ik heb een hele goede ervaring gehad met de verschillende rijinstructeurs, maar de begeleiding vanuit de administratie was minimaal zeker met het moeten plannen en het plannen van hoe nu verder
Geen
1 dag opleiding voor de reachtruck gehad zeer leuk om te doen en leerzaam. Ik ben al eens eerder bij Wesseldijk geweest voor de vorkheftruck. Deskundige instructeurs leuk en fijn om hier een opleiding te doen.
Goede en leuke begeleiding
geen
was een zeer leuke dag,veel geleerd
Geen
Fijne instructeur met dank aan jos dekker veel ervaring en geeft je een fijn gevoel tijdens de lessen dank hiervoor
Zie hierboven
Meer tijd om het rijden te leren Liever anderhalve dag praktijk
Tijd is wel erg lang
Energieweg 25