Het verblijf in De Bever is doort de totale groep als zeer plezierig en confortabel ervaren.
Vriendelijke service en het verzorgingsarrangement was prima. Het eten was meer dan uitstekend! Kamers zijn comfortabel en de accomodatie ligt in een mooi groen gebied.
We hebben een heel fijn weekend gehad in een rustige, heel ruime accommodatie en in een prachtige omgeving. Het is heel prettig dat je het weekend naar eigen idee in kunt richten (geen verplichtingen) en de relaxte benadering van het management en de medewerkers hebben we ook als heel positief ervaren.
Een prachtige omgeving, fijn terras buiten, veel privacy. De lodge was voorzien van alle gemak, overzichtelijk en gezellig. Het sanitair, keuken enz. schoon en netjes. Geweldig dat de bedden waren opgemaakt, voldoende handdoeken e.d. aanwezig en ook koffie en thee. Het ontbijt en de lunch prima, de streekgerechten vond men ook heerlijk. Wij als familie hebben ons familie weekend in Allardsoog als bijzonder goed ervaren! Voor herhaling zeker een optie.
Prima locatie voor onze groep en verder alles wat we willen en kunnen is te doen vanuit daar.iedereen was weer tevreden met de kamers en douches etc etc.
wij vinden geweldig, alles klopt, eten heel goed, accommodatie perfect voor ons, en heel goede verzorging voor alles.
één klein probleempje: voor de koffiezet heb je speciale"portiezakjes nodig. die waren vlug op en we hebben dan moeten "improviseren" om koffie te zetten(we hebben altijd vanalles in reserve bij ons.
Prettige sfeer; gastvrij; mooie omgeving. Goede schone accomodatie
een heerlijk verblijf voor een groep vrienden of familie in een prachtige omgeving. Nu twee keer geweest , 1x met vrienden en 1x met familie, en op zoek naar een nieuwe gelegenheid om weer terug te gaan! En super dat de vergeten spullen nagezonden werden!
Jarig van der Wielen Wei 6
9243SH Bakkeveen