Wij zin van Stichting Achter de Regenboog Noord nu voor de derde keer een weekend met 22 kinderen en hun ouder bij jullie te gast geweest. Zonder uitzondering is iedereen lovend over jullie gastvrijheid en verzorging. Klasse!
Hallo Anthonie, Dank voor je mooie beoordeling. Voor ons is het ook fijn om te weten dat jullie, met jullie mooie missie, het goed bij ons hebben. Graag tot ziens, vriendelijke groet, Gerland Kiestra
Algemeen goed met een enkele aanrekening.
Geachte mevrouw Fortgens, Dank voor uw reactie en de beoordeling. De genoemde punten hebben we met elkaar besproken en hierbij onze excuses voor het ongevraagd 'binnenwandelen'. De aankleding van lodges vinden wij ook aan verbetering toe. Dit jaar wordt de Eekhoorn uitgebreid met een nieuwe woonruimte en veel ruimere nieuwe keuken. De livings van de andere lodges worden voorzien van nieuwe bankstellen, verlichting en decoratie. We hopen u weer eens op Nieuw Allardsoog te ontvangen en maken dan graag de genoemde punten goed. Met vriendelijke groet, Gerland Kiestra
Prima plek om met familie samen te komen. Hoede locatie en fijne omgeving.
Hallo Agnes, Dank voor het invullen en je goede beoordeling. Het puntje communicatie was iets minder; zou je me kunnen laten weten wat we kunnen verbeteren want daar scoren we graag beter op. Dank alvast voor je reactie en met vriendelijke groet, Gerland Kiestra
Het is een prachtige locatie!
Hallo Aaltje, Dank voor het invullen en je goede beoordeling. Het puntje communicatie had wat beter gekund en daarom wil ik je vragen wat we hierin kunnen verbeteren. Alvast dank voor je reactie. Groeten Gerland
Voor herhaling vatbaar
Voor herhaling vatbaar!!!
Voor herhaling vatbaar
Geachte familie Wiegman, dank voor het invullen en de mooie beoordeling. We hebben alles weer even nagelopen in de Bever en inderdaad, er waren wel wat dingetjes, sorry. Wat de zitbanken betreft kan ik u zeggen dat we dit jaar alle lodges voozien van nieuw meubilair. Graag weer tot ziens en met vriendelijke groet, Gerland Kiestra
Onze vriendengroep van 7 x 2 personen heeft al heel wat accommodaties gezien. Deze springt eruit v.w.b. het comfort, vooral v.w.b. de kamers met ieder een complete sanitaire voorziening en goede bedden. De woonruimte en de keuken zijn prima. Zo ook de buitenruimte bij het woongebouw. Mooie omgeving. Rustig!
Geachte heer Snijders, Dank voor uw mooie beoordeling. Maar we zullen in het vervolg de ovens beter controleren. Graag tot ziens, vriendelijke groet, Gerland Kiestra
Prima, mooie omgeving. Goede bedden. Vriendelijke ontvangst.
Geachte familie Lamers, Dank voor uw mooie beoordeling en uw kritische opmerkingen. U verbleef in de Eekhoorn en die heeft inderdaad een kleine keuken en living. Er is dan wel een extra ruimte maar we vinden dit zelf ook niet optimaal en gaan de lodge dus verbouwen. Volgende week beginnen we met nieuwbouw van de gezamenlijke ruimte met een grote keuken en een grote living. We hopen u in de toekomst weer eens te mogen ontvangen in deze nieuwe accommodatie. Met vriendelijke groet, Gerland Kiestra
Heerlijk weekend gehad. Goede bedden, leuk en gezellig huis. Jammer dat er geen kinderstoel aanwezig was maar later alsnog geleverd. Ook de zaal was niet toegankelijk. Nadat ik bij de receptie was geweest is deze schoongemaakt en geopend.
Hallo Mirjam, dank voor de mooie beoordeling en opbouwende kritiek. Alhoewel jullie er nu niets meer aan hebben kan ik wel melden dat we de genoemde punten hebben hersteld en dat we dit jaar de lodge van nieuwe meubels gaan voorzien. Graag tot ziens en met vriendelijke groet, Gerland Kiestra
We hebben een heerlijk ontspannen weekeinde gehad. Prima inrichting, goede bedden, prima sanitair
Geachte mevrouw Visser, dank voor uw mooie beoordeling en opbouwende kritiek. We hebben eens even beter gekeken en u heeft helemaal gelijk: de netheid kan hier en daar wel wat beter. Is en wordt iets aan gedaan. Graag tot ziens en met vriendelijke groet, Gerland Kiestra
In een persoonlijke email heb ik m'n waardering laten blijken.Het was echt top!
Het is een mooie en fijne accomodatie. De gang in de bever lodge is vrij donker, meer licht zou fijn zijn .
Wij waren er voor een bezinningsweekend van de PKN gemeente. Na afloop was iedereen tevreden.
Fijn verblijf. Vriendelijk ontvangst. Koffieverblijf niet al te ruim. Verblijf in de Eland was prima. Bereikbaarheid met de Tom-Tom navigatie was niet mogelijk. no 6 was onvindbaar.
Geachte heer te Velde, Dank voor uw mooie beoordeling en opbouwende kritiek. We hebben vorig jaar een hernummering van de huisnummers gehad in dit gebied, deze update zit nog lang niet in alle navigatiesystemen. Graag tot ziens en vriendelijke groet, Gerland Kiestra
Prima accomodatie en zeer aan te bevelen voor aktiviteiten zoals wij die dit weekend hebben gedaan,nml familie-weekend
We hebben een heerlijk weekend gehad. Lekker gegeten en fijn gewandeld en genoten van de mooie omgeving.
Het concept met een lange gang waar alle slaapkamers met eigen badkamer/toilet op uit komen is erg prettig. Mijn zieke echtgenoot kon zich volledig terugtrekken zonder dat er veel rekening met hem gehouden hoefde te worden. Heerlijke bedden en ondanks dat de keuken/woonkamer niet groot is ,is de ruimte erg gezellig om in te vertoeven. De omgeving is geweldig om te wandelen.
Een zeer prettig verblijf ervaren, behulpzame staf. Fraaie omgeving. Aanbevolen voor mensen (mits niet gehandicapt) die van wandelen, fietsen in een prachtige omgeving houden.
Helaas was het niet mogelijk om op zaterdagavond te dineren in het restaurant. Er was geen kok aanwezig..........!
Prima accommodatie, netjes en goed verzorgd. pluspunt is het buitenterrein.
Gangen bij de Eekhoorn vrij donker, o.a. door donkere vitrage en vloerbedekking (en bomen, maar dat hoort bij bos). Toegang bospad naar ingang vrijhouden van parkeren.
Jarig van der Wielen Wei 6
9243SH Bakkeveen