De accommodatie paste als een jas! Hierdoor hadden we een relaxte familie weekend.
Geachte familie van Dijk, Hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst. Goed om te lezen dat jullie een fijn familie weekend hebben gehad bij ons. Wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Marjon Spijkerman. (Nieuw Allardsoog)
In de das: plank waar radio op staat weghalen daar stoot je je hoofd tegen als je op de bank zit. Zorg dat de tv het goed doet zonder dat vertragen en storen. Op badkamer van invalidekamer zou ik een plank aanbrengen voor opbergen spullen. Richt de kledingkasten zo in dat je meer kleding neer kunt leggen. Nu moet bijna alles hangen.
Geachte meneer van der Hoek, Hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst en het aangeven van de verbeterpunten. Hier zijn wij erg blij mee en gaan wij zeker ook wat mee doen. Met vriendelijke groet, Marjon Spijkerman. (Nieuw Allardsoog)
Wij waren met 11 familieleden om mijn 80e verjaardag te vieren. Alles was prima geregeld en volgens afspraak We hadden een bijzonder prettig verblijf
Geachte familie Jongsma, Hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst en de uiterst positieve beoordeling. Goed om te lezen dat jullie een fijn weekend verblijf bij ons hebben gehad. Wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Marjon Spijkerman. (Nieuw Allardsoog)
Geachte familie Wolfkamp, Hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst. Wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Marjon Spijkerman. (Nieuw Allardsoog)
Geachte mevrouw van der Haar, Hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst. Wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Marjon Spijkerman. (Nieuw Allardsoog)
Zeer gastvrij ontvangen in een prachtig huis in mooie omgeving.
Geachte mevrouw Groen, Bedankt voor het invullen van de vragenlijst. Fijn om te lezen dat het ontvangst gastvrij was en het huis voldeed. Erg jammer te horen dat er van onze kant toch een aantal dingen niet goed zijn gegaan tijdens en voorafgaand aan uw weekendverblijf. Onze excuses hiervoor. Wij gaan kijken waar het aanligt en dit meenemen om in de toekomst te verbeteren. Met vriendelijke groet, Marjon Spijkerman (Nieuw Allardsoog)
We misten ovenschalen. Er was er geen een aanwezig.
Geachte mevrouw Plandsoen - WInkelman, Bedankt voor uw positieve beoordeling en de tip voor de ovenschalen. Wij gaan hier naar kijken en de keuken aanvullen. Met vriendelijke groet, Marjon Spijkerman (Nieuw Allardsoog)
het was prima toeven
Geachte heer Bakker, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Fijn om te lezen dat jullie het naar je zien hebben gehad bij ons. Met vriendelijke groet, Marjon Spijkerman (Nieuw Allardsoog)
geweldig, ten 1ste ;kostbaar moment, zo met je complete gezin samen te zijn, 2; je hebt alle ruimte, vooral de gang was het eldorado voor onze kindjes, DRAFBAAN de DAS, werd er glimlachend gefluisterd.... de eigenaren en medewerkers zijn gemoedelijk en gastvrij, hier herken je respect voor de natuur, dier en mens, tige, tige tank; heel hartelijk dank en tot spoedig ziens! Dozijntje Tiesnitsch
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw leuke reactie! Wij hadden elkaar ondertussen ook alweer gesproken, maar goed om te lezen dat u een fijn weekendverblijf bij ons heeft gehad. Met uw verbeterpunten gaan wij aan de slag. Wellicht tot volgend jaar. Met vriendelijke groet, Marjon Spijkerman (Nieuw Allardsoog)
Super verblijf
Geachte mevrouw Veltman, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat u een super verblijf bij ons heeft gehad. Met vriendelijke groet, Marjon Spijkerman (Nieuw Allardsoog)
Geachte familie Schouten, Hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst. Goed om te lezen dat u een fijn weekendverblijf bij ons heeft gehad. Met vriendelijke groet, Marjon Spijkerman (Nieuw Allardsoog)
Was een goede locatie
Geachte heer Fabriek, Hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst. Met het door u genoemde verbeterpunt gaan wij aan de slag. Met vriendelijke groet, Marjon Spijkerman (Nieuw Allardsoog)
voortreffelijk. vriendelijk personeel.
Geachte heer Koopmans, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed om te lezen dat jullie een fijn weekendverblijf bij ons hebben gehad. Met de verbeterpunten voor de ondernemer gaan wij aan de slag, bedankt voor de opmerkingen. Met vriendelijke groet, Marjon Spijkerman (Nieuw Allardsoog)
erg leuk
Geachte mevrouw Esselink, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Goed om te lezen dat jullie een leuk weekendverblijf hebben gehad. Met vriendelijke groet, Marjon Spijkerman (Nieuw Allardsoog)
komen volgend jaar voor de 3e keer. zegt genoeg hoe tevreden we zijn.
Geachte heer Fuchs, Hartelijk dank voor de positieve beoordeling. Fijn dat jullie het ook dit jaar weer naar jullie zin hebben gehad. De opmerking m.b.t. de terrasstoelen gaan wij naar kijken, bedankt hiervoor. Tot volgend jaar. Met vriendelijke groet, Marjon Spijkerman (Nieuw Allardsoog)
Zeer goed weekend gehad met mijn Familie (met zeer verschillende leeftijden) in lodge de Fazant. De keuken ziet er zeer geoutilleerd uit en alles was aanwezig. Wij komen er zeker weer.
Goedemorgen meneer van Aarst, Hartelijk dank voor uw beoordeling en het invullen van het verbeterpunt. Fijn om te horen dat uw weekendverblijf naar wens is geweest. Wij gaan nakijken wat er met de stofzuigers aan de hand is. Met vriendelijke groet, Marjon Spijkerman. (Nieuw Allardsoog)
Door de fijne uitstraling en de mooie,natuurlijke ligging is het een absolute aanrader.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor de positieve beoordeling. Fijn om te horen dat jullie een goed weekendverblijf bij ons hebben gehad. Ook dank voor de opmerking voor de verbeterpunten, dit is zeker een punt waar wij gasten op attent kunnen maken. Met vriendelijke groet, Marjon Spijkerman.
Ronduit Top
Geachte mevrouw Eggens, Bedankt voor het invullen van de beoordeling! Fijn om te horen dat alles goed was! Met vriendelijke groet, Marjon Spijkerman (Nieuw Allardsoog)
het was weer helemaal top !! het eten was weer klasse, de kamers zijn heel goed, en de verzorging voor ons was echt top, we voelde ons heerlijk verwend.
Geachte mevrouw Evers, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het aangeven van de verbeterpunten. Een fijne zomer gewenst en hopelijk tot volgend jaar! Met vriendelijke groet, Marjon Spijkerman.
Onze ervaring was top! Super rustig gelegen! Mooie accomodatie om heerlijk met vrienden weg te zijn! Goed veel ruimte en een heerlijk terras!
Geachte heer Bakker, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het aangeven van de verbeterpunten. Een fijne zomer gewenst en wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Marjon Spijkerman.
Uitstekend verblijf in een mooie en ruime omgeving.
Goedendag, Hartelijk dank voor het invullen van de positieve beoordeling. Een fijne zomer gewenst en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Geeske Anna Postma Nieuw Allardsoog
Wij hebben een zeer genoeglijk weekend gehad met ons gezin (kinderen en kleinkinderen) Dat ieder stel z'n eigen, luxe kamer had was voor elk van ons een verademing. 1 minpuntje was misschien, dat de gasten van de bruiloft vrijdagavond, heel erg hard bij onze accommodatie langsreden. Gelukkig waren de kleine kinderen toen al binnen.
Goedendag, Hartelijk dank voor het invullen van de positieve beoordeling. Vervelend dat er hard werd gereden, fijn dat u dit meld. Een fijne zomer gewenst en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Geeske Anna Postma Nieuw Allardsoog
Perfect verblijf voor een grote familiebijeenkomst. Maaltijden zeer goed verzorgd, veel verse ingrediënten, lekker klaargemaakt.
Das Essen war spitzenmäßig!!!
mooie comfortabele kamers en woonkamer. Het eten was heerlijk.
Geachte mevrouw Pluister, Bedankt voor het invullen van de vragenlijst en de positieve beoordeling. Wij gaan kijken of er wat te doen is aan de ventilatoren. Ik begrijp dat dit erg storend kan zijn. Bedankt voor het aangeven hiervan. Met vriendelijke groet, Marjon Spijkerman (Nieuw Allardsoog)
Jarig van der Wielen Wei 6
9243SH Bakkeveen