Het is een fantastisch huis!!

Met de familie (25 p) hebben we hier het paasweekend doorgebracht. De indeling van het huis is heel fijn en gezellig ingericht. Je kan goed zitten met z’n allen en de gaskachel is ook erg aangenaam. Het eten aan de lange tafels was erg gezellig en door de open keuken maakt iedereen deel uit van het gezelschap. De keuken was goed geoutilleerd. Het huis heeft 2 terrassen, dus we hebben nog lekker in de zon gezeten en op het andere terras gebarbecued.

Prima verblijf en mooie locatie.

De slaapkamers zijn prima met eigen toiletten en douches. Weinig tot geen geluidshinder. De keuken is compleet uitgerust. Perfect voor bijv een familieweekend.

Hele goede communicatie en snelle reactie op vragen

Wij hebben vooraf vragen gesteld en ook nog een paar dagen vooraf en we hebben steeds super snel reactie gekregen. Alles is aanwezig , schoon, heerlijke bedden echt even eruit . Dan de omgeving geweldig

Mooi en goed verzorgd vakantie complex

Ons familieweekend was mede een succes door de mooie en complete accomodatie en de goed afgewerkte slaapkamers. Heerlijk om zo de hei op te kunnen lopen of met z'n alleen op het terras te kunnen zitten en de vogels te horen fluiten. Top!

Heerlijk huis in mooie omgeving

We hebben met 15 personen gelogeerd in de lodge Das. Mooie kamers, netjes verzorgd. Mooie omgeving, gelukkig ook mooi weer gehad en een leuke tijd met elkaar doorgebracht.

Waanzinnig goed

Goed verzorgd en prima accomedatie voor groepen, heel compleet en heerlijk rustig.

Top, alles perfect

Alles compleet! Nieuwe oven is erg fijn. Alles netjes en schoon. Fijne ruimtes

Top locatie

We zijn 2 jaar achtereen in de Das geweest, het is een top locatie, erg ruim, schoon en iedere kamer douche en toilet. We komen zeker nog een keer terug.

Gezellige accomodatie in mooie omgeving

Wij hebben genoten van ons verblijf. Keurige slaapkamers, gezellige woonkamer en een goed geoutilleerde keuken. Mooie overkapping met barbecue en houtkachel. Op het terrein is van alles te beleven. Klimmen, jeu de boules, tafeltennis en lekker wandelen. En ook in de nabije omgeving is er voldoende te doen. Wat ons betreft een echte aanrader.

Geweldig mooi voor ons familie weekend, allemaal een eigen kamer met badkamer en toilet. Enorme keuken, en huiskamer. Het was weer super gezellig. Nieuw allardsoog bedankt

Heerlijk verblijf.

De groepsaccommodatie is erg ruim en zeer praktisch. Alle benodigdheden zijn aanwezig in een laagdrempelige gezellige omgeving, waardoor we optimaal konden genieten van de tijd met elkaar.

Prima locatie met een mooie omgeving

We komen hier nu al voor de 4e keer en het bevalt ons nog steeds goed. We zijn hier als vereniging, namelijk een klootschietclub en bestaan uit ± 20 personen. Het mooie is dat iedereen zijn eigen kamer heeft met wc en douche. Er is een mooie en ruime keuken en ook de woonkamer mag er zijn. De omgeving is ook mooi, we kunnen is het bos lekker klootschieten. Kortom, dit is een aanrader.

Een top locatie

Ons familieweekend was fantastisch. Met 16 personen hebben we genoten (13 volwassenen en 3 kinderen in de leeftijd 20 maanden, 3 en 5 jaar. De keuken is heel erg goed uitgerust, wij kwamen niets tekort. De bedden slapen goed, de badkamer is heerlijk schoon. Communicatie laat ook helemaal niets te wensen over. Kortom: voor nu en nog eens.

Heel mooi, ruim en schoon

Een familie weekend weg. Met 26 mensen voor 1 tot 72 jaar. Fantastische accommodatie en je loopt zo mooi de natuur in. Echt prachtig. Van harte aan te bevelen.

"Een Feestje om bij jullie te verblijven"

Contact & overleg is prima. Personeel is vriendelijk & behulpzaam. Locaties zijn perfect voor ons, het is schoon, alles wat we nodig hebben is er. De omgeving is fantastisch om te wandelen. Het is voor ons een weekend GENIETEN.

Een mooie locatie in een mooie omgeving

Een vriendelijke ontvangst, mooie slaapkamersen opgemaakte bedden! Wat we heel fijn vonden was de hoeveelheid.borden en glazen. Een gezellig weekend hebben we gehad

prachtige omgeving

Wij verbleven met een vriendengroep in de fazant in een weekend vol sneeuw. Een knusse huiskamer met een gashaard gaf de juiste sfeer. De kamers waren schoon en de bedden goed.

Prima plek om te zijn

De locatie is perfect, ruimte voor de kinderen om buiten te spelen, heel fijn dat alle kamers eigen badkamer hebben, keuken wat krap maar we hebben ons prima kunnen redden, alles royaal aanwezig. Communicatie is goed.

Fijne plek en er wordt met je meegedacht.

Goede communicatie, er wordt meegedacht met je plannen/event en dat ook nog op een prachtige locatie midden in de natuur. Aanrader!

Fijne accommodatie!

Wij hebben een heerlijk weekend gehad, keuken is meer dan goed uitgerust ! Alles gelijkvloers, ook heel fijn met kleine kinderen en een prachtige omgeving.

Top gelegenheid op top locatie: luxe resort waar iedereen zich direct thuis en comfortabel voelt

Zie boven. En dat alles zeer klantvriendelijk door bovenal aardige mensen. Dank ook namens het Toonkunstkoor Emmen!

Nette ruime accommodatie op een mooie plek!

Met een groep van 25 personen, in leeftijd van 1 jaar tot 66 jaar, is er ruimte genoeg voor iedereen. Fijne 2-persoonskamers, binnen en buiten alle ruimte voor iedereen. De voorzieningen zijn goed, de keuken (over)compleet. We komen volgend jaar graag terug!

Super locatie

Met de familie een weekend geweest: prachtige kamers, uitgebreide keuken en fantastische natuur

uitstekende accommodatie op mooie locatie

met onze groep hadden we volledige vrijheid om ons weekend gezamenlijk door te brengen. Uitstekende, ruime slaapkamers die elk een eigen badkamer hebben. Echt super. De maaltijden die we tevoren gereserveerd hadden waren smakelijk, ruim voldoende, en het feit dat ze eenvoudig op te warmen waren zorgde ervoor dat we ook hiereen volledig onze eigen gang konden gaan.

Top locatie en fijne accommodatie

Goede bedden. Kompleet. Dichtbij parkeren. Natuurlijke omgeving

Jarig van der Wielen Wei 6