Fijne accomodatie op een toplocatie

De accommodatie is super fijn voor een grote groep. Iedereen heeft een eigen kamer met douche en toilet. De keuken is goed uitgerust met alles wat je nodig hebt om voor een grote groep te koken. Verder is het personeel heel vriendelijk en de locatie is geweldig. Je rolt vanaf het terras zo het bos in. Dikke aanrader!

Een fantastische locatie met veel mogelijkheden

Mooie grote geluiddichte slaapkamers, een ruim gemeenschappelijk woon/eetgedeelte. De keuken is van alle gemakken voorzien. Er is genoeg koelkastruimte. Veel speelruimte buiten; ook voor jongere kinderen. Volop wandelmogelijkheden in een aangrenzend mooi natuurgebied.

Prachtig ruim verblijf, genoten in lodge de Eekhoorn aan de rand van de Bakkeveense duinen.

Het was weer geweldig geregeld, de bedden opgemaakt, keurige slaapkamers voor alle familieleden. Prettige leefruimte en de keuken goed voorzien van alle keukenapparatuur. We hadden geluk met het weer en konden genieten van het terras, en daarvandaan zo de Bakkeveense duinen in wandelen. De grote koelkast zou wat meer legplanken mogen hebben, hopelijk wordt dat geregeld.

We hebben een topweekend gehad bij jullie

Het verblijf was prima in orde…schoon en van alle gemakken voorzien!

Wat een enthousiaste en warm ontvangst in een prachtige omgeving.

Wij hebben met onze vriendengroep 18 personen een prachtig weekend gehad bij Nieuw Allardsoog. De accommodatie "Lodge de Fazant" was echt van alle gemakken voorzien. Heerlijk dat ieder stel zijn eigen slaapkamer voorzien van douche/ sanitaire ruimte heeft. Vanuit de accommodatie loop je binnen 100 meter de prachtige heide op. Wat ons betreft een super locatie, waar je warm en enthousiast wordt ontvangen, voor herhaling vatbaar!!

prima. goed geregeld en schoon

ontvangst was goed,

Fijne betaalbare groepsaccomodatie in mooie omgeving.

Onze familie (29 personen) hebben een heel fijn verblijf in lodge de Eekhoorn gehad. Ieder stel een eigen kamer met sanitair en prima bedden. De kamers waren ietsje krap voor stellen met een kleintje. Een babybedje past net, maar het ging wel! De huiskamer is heel gezellig ingericht. Een heel ruim terras kwam goed uit want we hadden erg lekker weer. De keuken is ruim van opzet met alles erop en eraan. We misten alleen een tweede grotere snijplank. De omgeving is erg mooi en ook op het terrein is voldoende vermaak: klim en klauterbaan, tafeltennistafel (inclusief batjes en balletjes) en jeu de boulesbaan. Ook een groot sportveld met goals staat ter beschikking. Kotom: een aanrader!

Fijne locatie

De locatie en omgeving zijn heel mooi, medewerkers zijn aardig, en de ontvangst is hartelijk. Wij verbleven in de DAS, iedereen van de 13 personen waren heel positief, gelijk voor 2026 weer geboekt.

Prima accommodatie op prachtige plek

De accommodatie is goed verzorgd, ligt in een prachtige omgeving. Zeer vriendelijk personeel en uitstekend eten

Prachtige accommodatie!

Wij verbleven met familie en vrienden een weekend in lodge de fazant. Een prachtig, ruime accommodatie. 14 prima slaapkamers met een ruime van alle gemakken voorziene groepsruimte! De omgeving was prachtig en erg rustgevend. We hebben genoten.

We hebben uitstekend gehad

Prachtig omgeving en het huis mooi en compleet. Zeker voor een tweede keer

Geweldig mooie omgeving. Fantastische werkplek

Goede communicatie. Schoon. Wij hebben er ieder jaar n heel gezellig weekend

Ruim, net van alle gemakken voorzien.

Van de bedden opgemaakt tot alle benodigdheden in de keuken en voldoende zitgelegenheid een prima huis om in te verblijven. Alle 2 persoons kamers hebben een eigen douche en toilet. En prachtige natuur op loopafstand

prima accommodatie voor de hele familie

Zelfs mijn kritische zwager was tevreden. Wat een mooie omgeving.

Geweldig huis!

Het huis is geweldig voor grote groepen. Iedereen een eigen kamer met badkamer/wc is echt ideaal. De huiskamer is ook groot genoeg en van alle gemakken voorzien. Ook de omgeving is geweldig, veel mooi natuur.

Lekker huis

We hebben een heerlijke week gehad in een lekker huis met uitzicht op de hei. Allemaal 2 persoonskamers met eigen douche en toilet, dat is echt heerlijk. Voor een week verblijf zijn de kamers wel wat aan de kleine kant, bedden zijn echt prima, liggen lekker en een kast waar je, je kleding in kwijt kan, deze is heerlijk ruim. De woonruimte is gezellig ingericht en knus compleet met gezellige gashaard. De keuken vonden wij minder, wel lekker ruim maar voor 28 personen niet heel praktisch, iets betere apparatuur (fornuis en oven) had fijner geweest om goed te kunnen koken. Er zijn 2 vaatwassers, maak hier 2 horeca vaatwassers van, dat verhoogt het comfort. 1 waterkoker die het niet goed deed vonden wij ook niet handig. Dit zijn kleine details want we hebben echt een super fijne kerstweek gehad in een heerlijke (wandel) omgeving! Wie weet komen we nog eens terug.

Super netjes huis midden in de bossen!

Alles was aanwezig en netjes We hebben genoten. Ook super leuke wandelroutes.

Zoals gebruikelijk zeer goed verzorgde accommodatie met alles erop en eraan

Samen met je kinderen en kleinkinderen een lang weekend in een perfecte accommodatie koken, bijpraten en recreeren. Als het kan doen we dat jaarlijks.

Fijn weekend in comfortabel huis in een mooie omgeving

We hebben een prachtig familieweekend gehad in De Eekhoorn. Mooie grote en toch sfeervolle kamer. Mooi uitzicht over het natuurgebied, waar je een heerlijke wandeling kunt maken. Zelfs de kerstboom ontbrak niet in de eetkamer. De keuken was ingericht met ruim voldoende attributen. We hebben niets kunnen bedenken wat er ontbrak.

Geweldig!

Hele fijne accommodatie met oog voor detail.Als welkom was er zelfs een mooie kerstboom.

Fijn huis in bosrijke omgeving

Ruime huis met een gezamenlijke woonkamer, ruime keuken van alle gemakken voorzien. Voor een ieder een 2 pers slaapkamer met eigen badkamer, tv. Overkapte buitenzit met vuurhaard. Geschikt voor familie weekenden. In de omgeving genoeg te doen!

Prettige, ruime locatie direct aan een natuurgebied: geweldig voor sportief en gezellig samenzijn

Heerlijk weekend gehad. Ruime keuken waar we met veel tegelijk maaltijden konden voorbereiden. Prettig overdekt terras, waar we een winterse bbq konden houden. De houtkachel hield ons warm en was sfeerverhogend. Binnen ruim plek voor spelletjes aan tafels, en bijpraten vanaf de banken. Frisse ruimtes. Industrieel ingericht. Smorgens konden we de schapen begroeten, wij hoefden niet meer in de auto te stappen nadat alle boodschappen waren ingekocht en geleverd. Mooie wandelroutes, goede bedden - het was top.

Super leuk weekend gehad op een mooie locatie

Prachtig huis. Gezellig ingericht. Erg compleet

We zijn nu 5 jaar achtereen op Nieuw Allardsoog geweest. Familieweekend 30 personen van jong tot oud. Altijd goed gecommuniceerd met receptie. Info altijd erg duidelijk. Prachtige wandel omgeving.

Wat een heerlijk huis en een fantastische omgeving

Met familieweekend hier doorgebracht. Het huis is groot genoeg om met z'n allen erin door te brengen zonder op elkaars lip te zitten. Daarnaast zijn we veel buiten geweest; op het volleybal- en voetbalveld en wandelen langs de gele route. Heerlijk!

Jarig van der Wielen Wei 6

9243SH Bakkeveen