Er mag wat meer gedaan worden aan het holle geluid in de grote eetkamer met de lange tafel
We hadden een heel fijn familieweekend! Super acommodatie en voldoende tassen, borden en bestekken... aanwezig in de keuken voor de ganse groep. Grote frigo was zeer handig!
Heel leuk weekend!!!!!
Wij hebben een fantastisch familieweekend gehad, hartelijk dank voor de goede zorg en uitstekende accommodatie.
Prettig verblijf voor grotere groepen met kinderen.
Iets oudere woning mooi omgetoverd tot groepsverblijf. Extra s zoals hockeysticks en goaltjes kan ik wel waarderen. Een grote oven is ook handig
- De oprit van huize Zonneduin in Haamstede geschikt maken voor gebruik van een rollator. Op het grint is het niet mogelijk om een rollator te gebruiken. - de aanwezigheid van een hoge stoel met armleuningen zou heel prettig zijn.
De gemeenschappelijke ruimte is erg gehorig en bij een bezetting van 48 pers is de accommodatie wel klein. Zeker als het weer minder is.
Dank voor de geweldige dagen in Haamstede.Voor herhaling aan te bevelen.
Prachtige ligging, rustig en direct grenzend aan natuurgebied.
Prima familieweekend gehad mede dankzij het mooie weer. Beoordeling betreft huis Groenoord.
Perfecte locatie welke wij in de toekomst zeker nog eens gaan gebruiken. Alles netjes, grote keuken, goed sanitair, leuke gemeenschappelijke ruimten, Fantastisch!! Met de hele familie genoten, allen zeer positief over het huis/ de locatie en omgeving
Uitstekende ervaring fietsen die gehuurd zijn mankeerde bij verscheidene wat aan,
Het enthousiasme van deze eigenaar op locatie is heel prettig De eigenaar zorgt ervoor dat hij meedenkt . Bij een calamiteit in het huis wordt het dezelfde dag gereageerd en gerepareerd Je voelt je werkelijk welkom Het is een bijzonder fijne locatie . Waar we al een aantal jaren naar terug komen.
Problemen met vaatwasser en gasfornuis/oven gehad. Die werden wel goed opgelost. Verder heerlijk weekend gehad. De grote tafel met comfortabele stoelen in het achterhuis waren prima om gezellig te eten/borrelen enz. Ook heerlijk buiten kunnen zitten. Prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen. Vlak achter liggen de Zeperduinen. Mooi!
We komen er al 7 jaar met onze vrienden, hun kinderen, die ondertussen ook weer kleintjes hebben. De familie Dambruin is zeer vriendelijk en behulpzaam, alsmede de receptionisten.
mooie ligging om te gaan wandelen en fietsen
prima en vooral meedenken met bijv.uitgaan naar evenementen