Goede ervaring, een fijne plek met voldoende ruimte voor iedereen. Ruime slaapkamers en voldoende badkamers.
Wij hadden een fijn weekend met een grote groep. Het oord is precies pas voor 48 personen, goed verzorgd en netjes schoon. Er is fijne plek om heen om buiten te zitten en we hadden geen last van de camping.
zeer tevreden en goed verzorgt.
Wij hebben een heel leuk familieweekend gehad in het huis groenoord. Voldoende badkamers en een ruime keuken. Aangezien we mooi weer hadden was de grote tuin echt top !
Doordat het werkelijke aantal bijna altijd afwijkt volgt na afloop van een verblijf een verrekening. Op deze wijze betaalt u nooit teveel. We vermelden dit bij de huur-overeenkomst.
Een mooie accommodatie voor een gelaagd weekend
zeer aangenaam en mooi ingericht huis, gelukkig viel het weer vrij goed mee zodat we de ganse tijd ook buiten konden zijn
Flexibel in organisatie, rustig gelegen, mogelijkheid voor parking autobus, alles aanwezig, vriendelijke ontvangst en professionele uitleg, ... Kortom alles was tiptop in orde!
Het is een schitterende omgeving. Het huis is basic maar prijs/kwaliteit perfect.
We misten de ons beloofde baropstelling. Waren nu genoodzaakt de bar in de bijkeuken op te stellen, wat geen gezellige sfeer bracht. Dit was voor de gehele groep een behoorlijk minpunt.
verlichting aanduiden op schakelaar
Ons verblijf in de Haayman was erg goed; we waren met een groep van 32 personen, vnl. Britten. De accommodatie was ruim en dat is prettig als je met een groep van zo'n omvang gedurende een week verblijft.
Een fantastisch weekend gehad !
Super locatie met mooie omgeving. Wij komen zeker terug!
Wij vierden in de Haayman ons 12,5 jarig huwelijk met familie en vrienden, in totaal 34 mensen. Wat een geweldige accommodatie! Keurige kamers, uitstekende bedden en de prachtige zee ruime woonkamer. Voor de jeugd een aparte televisiekamer waar ze ook konden gamen, appen, facebooken, enz. De keuken, de inventaris en vooral ook de keukenapparatuur is ruim voldoende voor de groepsgrootte. De prachtige omgeving kenden wij natuurlijk maar verdient hier zeker een aanbeveling. Struinen door het duingebied en met zaklampen de bunkers in, spannend! Wij komen hier 100% zeker terug. Bedankt familie Dambruin en medewerkers!
Prima accomodatie, goede service.
super weekend mede dankzij het huis. Keukeninventaris ruim voldoende. Bijzonder genoten van voetbalspel, hockey, tafeltennis en sjoelbak. Prima bedden, sfeervolle houtkachel.
Het was een mooie, gezellig en vooral ruime accommodatie. Er was voldoende ruimte voor gezamenlijke dingen, maar ook om even tot jezelf te komen. Daarnaast is de tuin echt ontzettend leuk met o.a. hockeysticks, schommels en een pingpongtafel.
We hebben in het huisje de bron gezeten. We vonden het niet echt schoon. Vloer hebben we gedweild omdat deze zo vet was dat de kringen op de tegels te zien waren.( we dachten eerst dat het nog nat was van een zeer recente dweilbeurt maar toen we twee uur later terug kwamen was het net zo, na onze dweilbeurt was het weg). Ook de vaat in de kastjes bevatte nog stukjes etenswaren. Maakt het verblijf iets onaangenamer. Verder was het verblijf uitstekend met goede service.