Een mooi groot kamphuis nabij de duinen en het strand. Waren er met 38 junioren (12-21 jaar). Een fijne grote keuken met alle voorzieningen. Eigen terrein met groot grasveld. Kids hebben genoten.
Fijn dat de groep zo genoten heeft ! Hartelijk dank voor de mooie recensie en graag tot ziens .
Gezellig weekend, genoeg kamers voor iedereen. Mogelijkheid tot verhuur van fietsen. Mooie omgeving Redelijk dicht bij het strand.
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een mooie recensie te schrijven. Het is fijn om te horen dat jullie een goed weekend hebben gehad. Graag tot een volgende keer.
De Haayman is top, de andere huizen zijn duidelijk meer verouderd.
Hartelijk dank voor uw recensie, fijn dat u onze dienstverlening waardeert. De Haayman-Hoeve is inderdaad een accommodatie die jonger is en meer sanitaire voorzieningen heeft dan de andere accommodaties. Wij doen echter ons uiterste best om de huizen kwalitatief hoog en sfeervol te houden wat de inrichting betreft, en besteden veel zorg aan de schoonmaak. De prijsstelling van de diverse accommodaties is daar zorgvuldig op aangepast, de Haayman-Hoeve ligt in een hoger segment dan de andere huizen.
Voor familieweekend hebben wij dit huis gehuurd. het was ontzettend schoon, een mooie grote tuin en iedere kamer had zijn eigen badkamer. de receptie was ook vriendelijk. het is een ideaal huis voor jong en oud en zullen dit zeker aan anderen aanbevelen.
We zijn heel blij met deze prachtige recensie, hartelijk dank ! Het is altijd weer fijn om te horen dat alles naar wens was en dat jullie als gasten genoten hebben van de accommodatie. We hopen jullie ook in de toekomst weer te mogen ontvangen.
Wij waren met een groep van 11. Huisje is groot genoeg! Mooie goed uitgeruste keuken, woonkamer is mooi. Sanitair prima en de slaapkamers zijn oke (de stacaravan vond ik wat minder). Parkeren ook goed te doen met meerdere auto's. Men reageert snel en netjes op vragen, ontvangst erg vriendelijk. Borg snel teruggestort. Concluderend: prima huisje, prima service.
Hartelijk dank voor deze mooie recensie. Fijn om te horen dat jullie je welkom voelden en van het verblijf in De Bron genoten hebben. Graag tot ziens !
Groot huis met goede keuken-benodigheden. Fijn met 8 slaapkamers. Fijne tuin.
Fijn dat u een goed verblijf bij ons heeft gehad, hartelijk dank voor uw recensie. Graag tot een volgende keer !
Vriendelijk onthaal. Een prima locatie, zeer goede uitrusting in de keuken. Mooie nette kamers. Kortom niet twijfelen om er heen te gaan.
Hartelijk dank voor de mooie recensie. Wat fijn om te horen dat jullie genoten hebben ! Graag ontvangen we jullie weer een volgende keer.
Recent met 30 personen tussen de 12 en 60 jaar in deze accommodatie verbleven. Uitstekende kamers met goed sanitair. Ruime keuken voorzien van alle benodigde apparatuur. Diverse verblijfsruimten waardoor zowel kinderen als volwassenen zich konden vermaken. Zeer ruim grasveld bij de woning en riant terras.
d
Aangename ontvangst aan de receptie maar ons verblijf in Groenoord is wat tegengevallen. Gezellig huis maar het bijgebouw is aan renovatie toe. Kamers waren vochtig en beschimmeld aan de muren en ramen. Vooral het benedengedeelte. De vloer werd nat door condensatie. Ook was het niet proper en zat er veel ongedierte zoals spinnen, pissebedden en soort kevers/kakkerlakken. 's Avonds hebben we ook 2 uren zonder elektriciteit gezeten waardoor we genoodzaakt waren om de open haard aan te steken. Hiervoor rekenen jullie €10 voor 1 zak hout, wat we wel prijzig vinden. De foto's op jullie site waren veelbelovend maar zijn erg verouderd. Wij vinden dit zeker geen luxe groepsaccomodatie die 5 sterren waard is.
Bedankt voor uw beoordeling, jammer dat uw ervaring niet positief was. Wij nemen uw opmerkingen dan ook zeer serieus. In de gehele wijk/omgeving was vrijdagavond de elektriciteit ruim een uur uitgevallen, dit is echt heel vervelend. Omdat het een storing in het openbaar net betrof hadden wij hier geen invloed op. Wij hebben nog wel iemand van uw groep gesproken om u te informeren. Gelukkig komt een dergelijke storing zelden voor. Het is winter en de accommodatie wordt in de midweken niet gebruikt. Bij het hoger zetten van de verwarming kan er condens ontstaan op koude oppervlakten waardoor het een vochtige indruk maakt. Wij zullen voortaan de kachel nog eerder aanzetten om dit te voorkomen. Natuurlijk wordt het huis goed schoongemaakt, maar insecten zoals een pissebed kunnen zich verstoppen en tevoorschijn komen als het warmer wordt. Kakkerlakken zijn gelukkig niet aanwezig in het huis. Hout is duur op het moment en dit zijn grote zakken met mooi droog, gekloofd hout. Als u een goedkoper adres weet dan houden wij ons aanbevolen. Uw opmerking over de foto’s van Huis Groenoord op de website bij Groepen.nl begrijpen we niet, deze zijn naar onze mening nog steeds actueel. Wel zijn de banken in de woonkamer vernieuwd. Wij hopen dat jullie ondanks de enkele tegenvallers toch een goed weekend hebben gehad.
Wij waren met de familie met 13 personen in het huis. Dit was ruim genoeg met een complete inventaris en prima zitgelegenheid. De tuin was lekker groot en de ligging zo dicht bij bos en duinen was heerlijk. Het huis was prima, alleen de doucheruimte op de begane grond was aan renovatie toe. Zeker voor herhaling geschikt!
Fijn contact met de eigenaren en een prima locatie voor een groep! Mooie omgeving, leuk voor activiteiten
Fijn om te horen dat jullie genoten hebben van het verblijf. Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om te reageren, en dat we deze prachtige beoordeling hebben mogen ontvangen. Graag tot ziens.
Schitterend huis,met alles erop en eraan. Heel vriendelijk onthaal. We hebben genoten van begin tot einde. Bedankt
Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. een zeer tevreden klant...dat is waar we het allemaal voor doen ! we hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen begroeten.
Een zeer comfortabel huis met mooie tuin
Wat fijn dat jullie zo genoten hebben van het verblijf in de Haayman-Hoeve ! Heel erg bedankt voor deze prachtige beoordeling en graag tot een volgende keer.
Goede ontvangst met duidelijk uitleg En een prima inventaris Grote ruimtes en voor ons gezelschap fijn met de extra woonkamers. Voldoende WC en douche en alles goed schoon . Matrassen aan de zachte kant deze waren aan vervanging toe. Voldoende in de omgeving te doen voor ieder wat wils. Wij hebben een heel fijn weekend gehad. Mvg
Hartelijk dank voor de mooie recensie, we zijn hier blij mee. Uw opmerking over de bedden heeft de aandacht. De een prefereert een wat harder bed, de ander juist zachter, we trachten hier een goede middenweg in te vinden.
Met onze familie (grootouders, kinderen en kleinkinderen) waren wij voor de vijfde keer bij In de Boogerd en nu voor de tweede keer in Huize Zonzijde. Een ruim huis met veel aparte kamers en met een groot buitenterrein. Schoon en alles wat nodig is, is aanwezig. En wanneer er iets bijzonders is: snelle, prettige en goede hulp. We komen graag nog een keer terug.
Wij vinden het heel fijn om te horen dat jullie ook deze keer weer zo genoten hebben ! Hartelijk dank voor jullie mooie woorden en we verwelkomen jullie graag volgend jaar weer.
mooie locatie, goede voorzieningene
Fijn dat jullie genoten hebben ! Hartelijk dank voor de mooie recensie en wellicht tot ziens.
We waren met 23 volwassenen en 11 kinderen, We hadden alle ruimte en het is fijn om ook het sanitair per kamer te hebben. Inrichting zeer compleet en goed onderhouden. Prima schoon bij aankomst.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling , we zien jullie graag nog eens terug.
Genoten van deze locatie!
Huis groenoord waar wij elk jaar met de familie terug komen is een geweldig huis in een prachtige omgeving. We komen graag terug om gezellig met de familie samen te zijn
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en enthousiaste reactie. Tot volgend jaar !
Wij hebben genoten van een midweekje vakantie in dit huis. 8 jongens hadden we bij ons en die hebben zich volop kunnen vermaken! Het huis is met van alles uitgerust en de ruimte buiten is zalig. Goed omheind met bebossing waardoor je veel privacy geniet. Het ontbrak ons aan niets. Alles wat we nodig hadden was daar. Klein minpuntje was wel de harde bedden.. dat blijft iets lastigs natuurlijk, maar dat is vaak zo in een gehuurd huisje.
Fijn dat jullie genoten hebben, en hartelijk dank voor de mooie recensie. Wat de bedden betreft, dat is moeilijk, we kregen van de week van anderen te horen dat ze bedden zo zacht zijn. Wij hebben getracht matrassen te zoeken die zoveel mogelijk aan de wensen van onze gasten voldoen.
Snelle incheck, zeer vriendelijke ontvangst. Handig dat fietsen ter plekke gehuurd kunnen worden. Huis is ruim, veel keukeninventaris, goede bedden. Veel ruimte om het huis met tafeltennistafel. Rustige omgeving, supermarkt in 5 min te bereiken op de fiets. Veel privacy.
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Goed om te horen dat jullie genoten hebben en Huis Zonneduin voldeed aan jullie wensen. Graag zien we jullie nog eens terug.
Groot en gezellig. mooie grote keukentafel en een gezellige woonkamer. bedden ook goed. Kortom prima huis voor grote groepen.
Beste familie, fijn om te horen dat jullie genoten hebben van de accommodatie. Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
Onlangs verbleven we met ons koor een lang weekend in Hoeve de Haayman. Normaal gaan we nooit twee keer naar dezelfde locatie, maar hiervoor maakten we een uitzondering. De accommodatie is zeer ruimen comfortabel, uitstekend uitgerust, óók in de keuken en ligt op wandelafstand van het strand. Je kunt direct vanaf de Haayman zó de duinen in wandelen en naar het brede strand, héérlijk! Tel daarbij op de hartelijke en snelle service van de verhuurders en succes is verzekerd!
Beste Johan, hartelijk dank voor deze beoordeling die klinkt als een klok . Fijn dat jullie er weer waren, en kom gerust nog weer eens terug :-).
We hebben het weekend genoten. We hadden ook prachtig weer. Het huis had twee keukens dat was ook prettig. ook de tussenruimte met tafeltennis en tafelvoetbal was fijn.