Ik moest een document vertaald hebben in het Engels en dus heb op internet naar vertaalbureaus gezocht, zo kwam ik Translationkings tegen. Ik heb de order zondagavond geplaatst en heb de vertaling nu al binnen. De vertaling is ook vlekkeloos en mocht ik weer wat vertaalwerk nodig hebben kom ik hier terug.
Alles loopt zo als het naar mijn idee hoort.
De teksten hadden we met 1 dag al in de inbox zitten, supersnel. Op emails ook altijd snel een vriendelijk antwoord. Kortom, wij zijn erg tevreden!
Moest mijn script laten na kijken voor taal fouten en daarna heb ik het laten vertalen naar het engels (allemaal bij Translation King)kreeg het binnen twee dagen op de mail dat is echt snel en ben zeer tevreden over het werk die ze geleverd hebben.
Snelle en leuke reactie op de vragen. Adequaat reageren en ruim op tijd leveren. Perfecte vertaling van lastig technisch Duits.
Wij laten al onze Nederlandse teksten door TranslationKings naar het Engels en Duits vertalen. Snelle en kwalitatieve levering!
Snelle service en uitstekende uitwerking door vertaler. Prima verhouding prijs/kwaliteit.
Voor onze buitenlandse vestigingen hebben wij zo nu en dan wat vertaalwerk nodig naar en van de Duitse taal. Translationkings heeft uitstekende kwaliteit geleverd en vooral een zeer snelle en hoogwaardige service. Wij hebben Translationkings ook vergeleken met andere vertalers, maar de prijs/kwaliteit verhouding is hier echt het beste. Al zou de prijs hoger liggen, dan zouden wij hier nog ons vertaalwerk afnemen. Het voelde voor ons als echt als een win-win samenwerking. Heel erg bedankt!
Prijs/kwaliteit
Fijne betrouwbare hulp bij je probleem', hebben lekker snel mijn nieuwe CV vertaald naar Frans Is geweldig goed gedaan, ik vertrek nu met een gerust hart naar Canada (Quebec)voor emigratie.
Ik heb mijn CV laten vertalen naar het Duits. Gisteren (woensdag) via de website aangemeldt en direct een bevestiging ontvangen. Zojuist (donderdag) mijn vertaling al binnen gehad! Ziet er allemaal prima uit. Top levering.
Goede prijs - kwaliteitverhouding en binnen de gestelde tijd. Ze doen hun naam eer aan : koning in vertalen.
Duidelijke, zakelijke afspraken
Zeer fijn bedrijf, snelle service, waar voor je geld. eindelijk een betaalbaar vertaal buro dat de levertijden haalt en bereikbaar is. echt een vaanrader
Snel en de goedkoopste. We komen zeker terug
De communicatie verliep soepel en met een korte response tijd. De levering en kwaliteit van de vertaling was perfect, evenals de levertijd.
Snel, betrouwbaar, professioneel, goedkoop
Prettige behandeling, back-up in vertalingen later nogmaals zonder extra kosten aanleveren als die op de PC verloren zijn gegaan. Prijiswijs uitstekende waarde voor geld. 100% aan te bevelen
Zeer kundig en snelle vertaling
persoonlijk contact, snelheid
Perfect in orde