Fijne communicatie, snel geleverd en van goede kwaliteit, aanrader!
Doe al geruime tijd zaken met Translationskings en ik ben zeer tevreden.
Super snelle afhandeling en nette service.
snel en accuraat
Vlotte samenwerking over de ganse lijn! Chapeau!
Absoluut aan te bevelen. Al vaker teksten door Translationkings laten vertalen, elke keer snel en accuraat geleverd. Professioneel bedrijf.
Voor een rechtszaak in Spanje had ik vertalingen nodig van Spaanse documenten en omgekeerd Nederlandse documenten naar het Spaans vertaald. De service van Translation Kings was uitstekend. Meteen response en de documenten werden heel snel vertaald, al dan niet voorzien van een beediging. Uitstekende service van Drs. Stapel in Den Haag toen een beedigde vertaling in de post verloren was gegaan en hij bereid was dit document nogmaals te beedigen en meteen op de post te doen. Wat een prima service!
Vlotte levering, scherpe prijs en perfecte ondersteuning!
Snelle levering en hoge kwaliteit
Snelle dienstverlening!
Zeer tevreden over de geleverde vertaling
Snel geleverd!
De kwaliteit evenals service is goed bevallen.
Ik heb een bedrijf in Tsjechië en met regelmaat vertaalwerk van heel verschillende aard; product informatie, post van de belastingdienst, documenten over vergunningen, noem maar op. Maar wat ik ook aanlever, er wordt altijd een vertaler bij gezocht die verstand van de materie heeft. Wat ook prettig is is dat de lijnen kort zijn en de communicatie helder. En zeker nu ze me kennen plaats ik in een handomdraai en zorgeloos een opdracht, ik weet dat het goed komt.
Ik ben al jaren een tevreden klant. Er is één keer wat misgegaan, maar dat werd in no time weer rechtgezet. Ik heb nog nooit eerder een review geschreven, maar na een zoveelste goede ervaring moet ik het gewoon doen: Translation Kings absoluut een goede beoordeling waard is. Ga zo door.
Zeer professioneel bedrijf, dat begint al met de professionele website waar je door middel van een tekengereedschapje de opdracht online kunt onderteken. Zoiets had ik nog nooit gezien. Het is even oefenen want je moet met de muis en het tekengereedschapje proberen je handtekening te zetten. Dat wordt bij de eerste poging een beetje bibberig, maar handig is het wel. Prima vertaling ook, netjes op tijd afgeleverd en voor een goede prijs. Eindconclusie: top.
Eerlijk is eerlijk; ik was aangenaam verrast door de offerte. De vertaling was ook snel klaar. Translationkings is wat mij betreft een aanrader.
Er heerst een sfeer van 'aanpakken' bij Translation Kings en dat spreekt me erg aan. Ik heb er al heel wat laten vertalen en ben zeer tevreden. Er is wel eens iets misgegaan maar ook dan wordt er niet gezeurd of naar excuses gezocht maar aangepakt. Het was dan ook snel weer in orde. Houden zo!
Ik denk dat ik voor velen spreek als ik opmerk dat er soms lang getreuzeld wordt met het laten maken van een vertaling. Voor mij was het ook een totaal onbekende wereld. Uiteindelijk heb ik toch een paar bureaus gebeld en voor Translation Kings gekozen. De eerste indruk was al gelijk heel prettig; alsof ik bij goede bekenden binnenstapte. Ik werd heel vriendelijk geholpen, alles werd duidelijk en helder uitgelegd, ik had direct een offerte, en er waren geen verborgen kosten ofzo. Heel verhelderend moet ik zeggen. Ik heb ook niets aan te merken over de kwaliteit van de vertalingen. Het was alleen even wennen aan hun pre-paid systeem, je moet namelijk vooraf afrekenen... Maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door de prijs. Mijn eindoordeel: top! Welkom in de 21ste eeuw :)
De prijs natuurlijk, die is absoluut onweerstaanbaar. Maar ook het feit dat je er met al je vertaalwerk terecht kunt. Zij vinden altijd een geschikte vertaler voor je.
We stonden op het punt om een huisje in Frankrijk te kopen, en dan voel je je toch wat onzeker ook al spreek je een aardig mondje Frans. Hebben we alles goed begrepen? Is het echt helemaal in orde wat er in de koopakte staat... Om een lang verhaal kort te maken; we hebben de voorlopige koopakte in een supermarkt gekopieerd en in een postkantoortje wel drie keer naar Translation Kings moeten faxen. Volgens de postbeambte de schuld van de fax aan de andere kant. Live La France, wat een gedoe. Maar de volgende dag hadden we wel een eerste klas vertaling in onze e-mailbox en konden we met een gerust hart de koop sluiten. Merci bien!
We doen nu al een jaar of 4 zaken met Translation Kings. Dat zegt genoeg denk ik.
Mijn Engels is heel redelijk, maar ik ben blij dat ik mijn scriptie over Scheepvaartroutes in de Gouden Eeuw heb laten vertalen. Zelfs de sfeer van de citaten uit oude scheepsjournaals is goed overgekomen.
Ik ben heel prettig en professioneel geholpen.
Translation Kings leverde ons een uitstekende vertaling van een handleiding voor een scherpe prijs. Heel bijzonder was dat nota bene de vertaler een cijfermatig foutje uit het origineel viste en dat aankaartte. Niemand uit ons bedrijf had het gezien. Een tevreden klant die absoluut terugkomt.
Binnengasthuisstraat 150
1012 ZG Amsterdam