Mijn eerste kennismaking met Translation Kings is erg positief. Een scherpe vertaling, waarin ook onze vaktaal prima is omgezet.
Het is makkelijk een opdracht te geven en je ontvangt het snel.
De teksten voor onze nieuwe product zijn erg professioneel vertaald. Bedankt!
Fijn dat je al in de email de offerte kon bevestigen en zonder al te veel moeite was alles geregeld. Goed vertaald ook. Ik ben blij!
Blij met de technische vertaling van ons document naar de Engelse en Duitse taal! Erg snel een offerte en de daadwerkelijk uitvoering opgeleverd binnen de afgesproken termijn. Stijl document behouden zoals in bronbestand, heel fijn!
snel en vakkundig
Heb de indruk met een zeer kundig vertaalbureau samen te werken.
Zeer vakkundig en snelle handeling, dit is wat een bedrijf nodig heeft de dag van vandaag
Het online aanvraag proces ging snel & makkelijk. De vertaling kwam snel binnen. de prijs was aantrekkelijk. Niet de goedkoopste, niet de duurste.
Is de eerste keer dat ik van deze dienst gebruik maak en ben uiterst tevreden over de samenwerking. Ik zal dit zeker aanraden bij zowel klanten als men kennissen kring.
Wederom een vertaling gegeven in opdracht bij Translationkings. Evenals de vorige keren; snel, betrouwbaar, zorgvuldig. Value for money! Het betreft hier een vertaling van het Russisch naar het Engels.
Altijd een snelle service en een correcte service! Indien er toch een euvel zijn zijn, is dit altijd snel opgelost.
Het is altijd fijn werken met Translation Kings. Zij werken snel en nauwkeurig. Translation Kings is voor iedereen aan te raden.
Altijd een snelle reactie terug en keurig afgeleverd. Ik ben erg blij met jullie :-)
Snelle levering, duidelijke communicatie, prima prijs.
Goede en nauwkeurige vertaling. Extra proofreader had maar 1 niet belangrijk detail gevonden, prima dus! Zeer snel geleverd.
heel snelle reactie, heel adequaat
Snelheid, Flexibilitiet
Nette vertaling, relatief snel opgeleverd, faire prijs.
Vlot, compleet, snel
Ik stel het op prijs dat ik één contact persoon had, Eli Kleinert. Zij is ook attent en meewerkend.
Snelle levering en goede kwaliteit, bedankt!
Binnengasthuisstraat 150
1012 ZG Amsterdam