snel, duidelijk en goed
Na aanvraag offerte keurig geïnformeerd en afspraken kunnen maken over de snelheid van leveren. En keurig op tijd een prima vertaling geleverd gekregen.
slechts één minpuntje
Snelle en goede service en teksten.
alles perfect voor elkaar, kan niet beter!
Supersnelle correcte service! wij erg tevreden mee!
Na wat teleurstellingen te hebben gehad bij anderen, nu sinds dien meerde malen vertalingen laten uitvoeren door Translation kings. Bijzonder tevreden, alles volgens afspraak.
Makkelijk te benaderen online, snel prijs / antwoord, redelijk snelle levering
Vanwege de goede ervaring en snelle levering nogmaals een bestand aangeleverd voor vertalen. Ook dit keer weer super snelle levering, zelfs voor de opleverdatum.
Zeer snelle en duidelijk informatie, vertaling ook binnen de gewenste termijn klaar.
Allemaal positieve ervaringen. Op tijd, professioneel, noem maar op!
Translation Kings is erg snel in het leveren. Het aanvraagproces is tevens erg prettig, snel, duidelijk en efficient.
Prima en duidelijke communicatie. Super snel aanleveren van offertes. Duidelijk.
Echt een partij die weet hoe je een dienst ook online gemakkelijk kan laten verlopen. De vertaling was kwalitatief goed en tegen het scherpste tarief! Top!
Duidelijke afspraken, website werkt perfect, zeer snelle ontvangst vertaling.
Vlotte en correcte afhandeling van vragen en opdrachten.
Goed telefonisch en mail contact. Zo kan er goed op de hoogte worden gebleven van de status van de bestelling.
Prima!!
Niet alleen ben ik zeer tevreden over de deskundigheid, snelheid van levering en kwaliteit van de geleverde vertalingen, maar ook over de klantvriendelijkheid van de medewerkers van Translation Kings; uiterst behulpzaam, klantgericht en vriendelijk.
Duidelijke uitleg op de website en gemakkelijke digitale afhandeling en nog belangrijker....een goede vertaling voor een tevreden klant van ons.
Buitengewoon servicegericht. snelle levering , binnen drie dagen. Zeer tevreden !!
Bestron werkt al een aantal jaren met translation kings
Wij hebben bij HBX ervoor gekozen om Translation Kings te laten vertalen aangezien zij hier goed in zijn zagen wij op internet. De site is super duidelijk een offerte aanvragen gaat snel en het antwoord dat je krijgt is snel en duidelijk! De vertaling krijg je snel en is makkelijk te downloaden. Wij waren zo tevreden dat wij in dezelfde week nog een vertaling hebben opgestuurd. Wij zullen zeker in de toekomst ook gebruik maken van Translation Kings!
Binnengasthuisstraat 150
1012 ZG Amsterdam