Ik moest voor een internationale opdrachtgever mijn cv in het engels aanleveren. Zelf echter geen tijd om dit te doen, bovendien niet zeker van een foutloze vertaling. Op internet gezocht en kwam al snel uit op Translation Kings. Na mijn eerste mail, na werktijd, kreeg ik direct bericht terug. Ik heb mijn uitgebreide cv aangeleverd en heb deze binnen de afgesproken tijd weer teruggekregen. Zeer snel, professioneel, de correcte terminologie van mijn vakgebied en uiterst correcte en snelle communicatie. Ook de prijs-kwaliteit verhouding is prima. Absoluut een aanrader.
Ik ervaar Translation Kings als een prettige, klantvriendelijkheide organisatie. De communicatie verloopt snel en duidelijk. Beloftes worden waargemaakt. Ik zal hen zeker aanbevelen!
Correcte en snelle afhandeling van mijn vragen. Tevens hebben ze extra woorden die later zijn toegevoegd zonder extra kosten meegenomen in de vertaling.
Wederom snelle en correcte service!
TK kent een zeer snel en klantvriendelijke servicedesk. Goeie kennis in huis over zowel Beëdigde als normale vertalingen. Dit alles maakt TK tot een goede vertaal partner.
Ik vind de website en de manier waarop de teksten aangeleverd kunnen worden fijn werken. De offerte was helder.
Snel, duidelijk en gemakkelijk. En goed.
De opdrachten worden altijd vlot en adequaat verwerkt. Vertalingen zijn goed. Absoluut goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ook het hele proces vcan offerte, indienen en online betaling werkt uitstekend en is duidelijk.
Zeer professioneel, in communicatie, opvolging en betrouwbaarheid. Alles gaat online maar er is ook contact met medewerkers als daar behoefte naar is.
Goed vertaald
Ik ben zeer tevreden met Translation Kings. Correcte en kundige vertaling ontvangen. Het layout kwam niet helemaal overeen met het origineel, maar dat kon ik dankzij het Word-bestand snel zelf aanpassen. Het volgende keer ga ik niet meer zoeken na een goede vertaler maar stuur ik mijn opdracht direct aan Translation Kings.
Goed geadviseerd en snel de tekst ontvangen.
Wordt snel en goed vertaald, bepaalde vaktermen niet helemaal maar dat kunnen ze ook niet weten.
Snelheid is goed, teksten ook goed vertaald.
Zeer snelle service! We hadden een spoedje dus dat was ideaal!
Super tevreden, niks op aan te merken. Goede service, snel geleverd en voor een uitstekende prijs.
Prima serviceverlening, uitstekende communicatie en snel schakelen. Jammer alleen dat er een paar vertaalfouten in stonden die ik er zelf uit moest halen waardoor de betekenis op één punt wezenlijk anders werd. Een beetje meer controle en zonodig even bellen ter controle op dat punt was mooi geweest.
Een snelle en goede service gekregen! Goede vertaling teruggekregen.
Ik ben super tevreden. Mijn CV en dekbrief zijn uit het Engels in Nederlands vertaald en ik ben heel erg tevreden. Ze zijn ook heel erg professioneelen communiceer heel erg goed. Ik maak zeker weer van ze gebruik.
Snelle en duidelijke communicatie. Goede prijs/kwaliteit-verhouding.
Erg tevreden, snelle levering, goede afspraken, goed systeem en juiste prijs-kwaliteitverhouding.
Binnengasthuisstraat 150
1012 ZG Amsterdam