Er wordt erg snel gereageerd op mails. Communicatie is duidelijk en vriendelijk.
Snel, goedkoop en uitstekende kwaliteit. Tekst vertaald van Nederlands naar Duits. Ga ik vaker gebruik van maken!!
Snelle levering, inmiddels vaker mee gewerkt, zeer positief.
Goede vertalingen en snel geleverd!
Correcte vertaling; vriendelijk contact!
al een aantal jaren maken we gebruik van de diensten van Translations Kings, dit tot onze tevredenheid
snel, vriendelijk en enorm deskundig!
Binnen de dag geleverd. Wel enkele zaken gemist, maar toch buiten verwachting. Zeker voor herhaling vatbaar, zo'n samenwerking.
Perfect geholpen. Geduldig en gewoon duidelijk.
Snelle levering en professionele vertaling
snel, deskundig en een goede prijs. er wordt meegedacht, echt een aanrader
Een partij die je kan vertrouwen. Open en transparante communicatie. Ze komen je ook tegemoet als het nodig is. 100% tevreden klant.
Snelle afhandeling door Translation Kings, deskundig en soepel.
Het bljft heerlijk werken met translation kings!
Snelle schakeling, kwaliteit is erg goed.
Goed!
We ontvingen quasi meteen een duidelijke offerte. De opvolging verliep vlot. De oplevering was er vroeger dan verwacht.
Dit was onze eerste ervaring met online vertalen. We hebben het contact als prettig ervaren en zullen ook zeker weer van jullie diensten gebruik gaan maken.
Het vertaalde document betreft een nogal specialistisch botanisch onderwerp. Ik had niet verwacht dat de vertaling zo precies weergaf wat ik bedoelde. De vertaling was ronduit perfect.
Goede kwaliteit
Binnengasthuisstraat 150