Recentelijk een (zakelijk) document laten vertalen vanuit het Nederlands naar het Duits. Ik kan niets anders zeggen dan vol lof te zijn over Translation Kings, zeer direct contact, snelle reacties op vragen, een keurige brief die we zelf niet zo in elkaar hadden kunnen zetten, dan merk je pas dat je beheersing van de taal nog niet op het niveau zit wat voor sommige documenten nodig is. We ontvingen de brief ook binnen de opgegeven levertijd. Kortom, ik kan Translation Kings 100% aanbevelen.
We hebben de vertalingen snel gekregen en ze zien er volledig uit.
Zeer strakke service.
Na de offerte aanvraag die zeer zeker scherp is, is ons document direct opgepakt en verwerkt binnen de systemen van Translation Kings. Wij zijn over het resultaat zeer tevreden en zullen in de toekomst zeker weer documenten laten vertalen door Translation Kings
Werken met Translation Kings is makkelijk, snel en correct. Tevens is de prijs competitief. Translation Kings staat nr. 1 op mijn lijstje als ik iets vertaald wil hebben.
Prettig en communicatief bedrijf, supersnel, nauwkeurig en heel belangrijk tegen scherpe tarieven. Wij schrijven regelmatig brieven in verschillende talen naar het buitenland en zijn dus blij met deze samenwerking.
Snel, helder en professioneel
duidelijk en overzichtelijk
Uitstekende en vooral snelle dienstverlening. Met name de dubbelcheck door een andere vertaler maakt deze dienstverlening uniek. Resultaat is ronduit uitstekend te noemen; overduidelijk een native-speaker die het werk uitvoert. Absoluut een aanrader !
`Meerdere malen maken bij al gebruik van translation kings voor vertalingen in onze brochures en onze website. Snel, eenvoudig en duidelijk.
Het hele proces is goed op orde, het aanvragen van een offerte is makkelijk, vervolgens is de opvolging ook goed en wordt er snel geleverd. Werkt makkelijk.
Snelle oplevering van het werk. Ook fijn is dat er beschikking is over verschillende achtergronden voor het vertaalwerk. Hierdoor is ook het vakjargon correct vertaald.
Het was voor ons een hele goede ervaring. Zo eenvoudig via de website en een snel en kwalitatief resultaat. Ga ik zeker nog eens doen!
De diensten van Translation Kings zijn echt top. Ik heb eerder een ander vertaalbeurau geprobeerd (ja die was goedkoper) maar wat een ramp was dat. Translation Kings snappen wat je schrijft en vertalen de boodschap niet alleen woorden. Snel nauwkeurig en met gevoel. Echt goed werk wat ik zo kon doorsturen, zonder eerst zelf nog aanpassingen te moeten doen. Contact netjes, snel en correct. Hier kom ik zeker terug.
super professionele makkelijke website en super snel
Er werd mij gewezen op het miminum van 500 woorden, en dat ik voor hetzelfde bedrag nog meer kon laten vertalen. Dat scheelde weer in de kosten, en stel ik zeer op prijs. Ook de levering is zeer snel.
Al jaren maken we naar volle tevredenheid gebruik van Translation Kings. Communicatie is zelfs in het weekend snel. Graag weer!
Goede service, snel contact en snelle levering
Binnengasthuisstraat 150
1012 ZG Amsterdam