Snelle, hulpvaaridge en accurate service

Een zeer prettige service waarin wordt meegedacht. Zeer snelle vertalingen die erg accuraat zijn. Enige wat opviel is dat sommige kleine zaken anders vertaald worden door verschillende vertalers.

Heel correct en zorgvuldig

Op dinsdag (oudjaar) hadden we een mail gedaan met de vraag om een persoonlijk document te vertalen. We kregen na een half uur al een mail terug met de vraag het document te mailen, zodat ze een offerte konden maken. De offerte was duidelijk omschreven. Na een telefoontje wilde ze het werk nog dezelfde dag inplannen, zodat het vrijdag klaar kon komen. Donderdag deden we een telefoontje. In dit vriendelijke gesprek gaven ze toen aan, dat ze hun best zouden doen om het 's avonds nog naar ons te mailen. Het document kwam half 9 's avonds binnen. We hebben het terug kunnen laten vertalen en daarin merkten we dat het zeer correct was vertaald in het Engels.

Super snelle service

Hele snelle en goede service. Binnen nog geen 10 minuten had ik al een offerte voor me. Daarnaast was de vertaling zelf ook ontzettend snel geleverd. Zeker een aanrader!

Perfect!!!

Wij hadden een ruime vertaling nodig in zowel Servisch als Pools. Deze werd snel en perfect aangeleverd. Als bedrijf zullen wij zeker eventuele verdere vertaling wederom door translationkings laten uitvoeren !

Snel geleverd

Goede service en helpen de klant snel

Goede snelle vertalingen

Tot heden veel documenten (bij elkaar 25) in 3 talen laten vertalen. Altijd snel en goed tot hede. Klant sinds 2017.

Super!

Erg snel geleverd en de vertaling is na betaling direct zichtbaar. en daarmee ook écht direct.

Goede service en snel

Snel de offerte ontvangen en het vertaalde product werd voor de wens datum opgeleverd.

Goede vertaling snelle service!

Voor een spoedvertaling zocht ik een goede vertaler, Translation Kings ging direct voor mij aan de slag met goed resultaat. Goede service en helpen de klant snel.

Zeer goed, snel en efficient!

Naast een geweldige naam (translationkings) zijn ze zeer snel in reageren. De vertaling is vakkundig (waaronder beedigde vertalingen) en van zeer goede kwaliteit. Zeker een aanrader. Voor mij geen ander.

Prima prijs/kwaliteit

Een gecompliceerde Nederlands-Duits vertaling, met veel vaktermen, werd snel, vakkundig en professioneel uitgevoerd.

snel en vakkundig geholpen

Alles wordt binnen de beloofde tijd afgehandeld en aangeleverd. Zijn er nog vragen achteraf of ben je een woordje vergeten dan is Translation Kings nog steeds heel behulpzaam.

Snelle service met goede vertalingen

Snelle duidelijke communicatie, snelle levering van de vertalingen en kwalitatief zeer goede vertalingen. Al meerdere malen gebruik van gemaakt en absoluut een aanrader.

Een correcte vertaling voor de beste prijs in een zeer korte tijdspanne.

Ik had een vertaling nodig binnen een zeer korte tijdspanne. Translation Kings bezorgde onmiddellijk een offerte en bleek na vergelijking de beste prijs hiervoor te bieden. Dit was een goede samenwerking

Zeer positief

Super ervaring met translation kings! Komen afspraken na, en van begin tot eind word je goed op de hoogte gehouden. Bij een volgende opdracht ga ik niet meer zoeken, en zal ik mijn opdracht zeker weer door jullie laten uitvoeren

Erg duidelijk, snelle en goede afhandeling

Snel en flexibel

Ik had een spoedopdracht voor een vertaling. Samen met het team van Translation Kings had ik de vertaling binnen drie dagen zodat deze nog tijdig op de website geplaatst kon worden. Hiervoor moest worden afgeweken van de normale procedure, maar dat is in prima overleg aangepakt. Top!

Perfect vertaalwerk

Reeds meerdere malen zakelijke documenten laten vertalen van en naar het Nederlands. Keer op keer zeer professioneel werk opgeleverd door Translations Kings!

Snel, professioneel en betaalbaar

De verwerking van de teksten is snel en de uitvoering erg professioneel (toegespitst op het vakgebied). Heel blij mee!

Vooral heel snel

Jullie hebben de deal binnengehaald omdat jullie supersnel waren. Ik had de aanvraag namelijk ook al bij een concurrent neergelegd. Vertaling is ook goed gebeurd!

Goed en snel

Goede vertaling en alles snel afgewikkeld. Zowel het offerte, betaal als het vertaal proces verloopt soepel en snel

Zeer professioneel en meedenkend

Onze spoedaanvraag werd nog sneller en correct afgehandeld dan we hadden gevraagd. Geweldige service. Goed geloliede procedures !

Snelle service

We hebben vaker samengewerkt en zijn zeer tevreden over de snelheid en kwaliteit

snel en nauwkeurig

ik was zeer tevreden over de serves die was snel en persoonlijk. de vertaling was ook sneller klaar dan verwacht (altijd een plus) de vertaling zelf is ook goed het en der had heb ik de woord keuze iets aan gepast maar dat was meer naar smaak al met al helemaal tevreden

Hele snelle, goede levering

Na het inleveren van de tekst kwam er meteen een mailtje achteraan. Na wat over en weer mailen om alles duidelijk te hebben, kon het vertalen eigenlijk meteen beginnen. Binnen twee dagen in twee talen de brochure weer terug, ook nog in ons Presentatie-bestand waarin we het hadden aangeleverd, heel fijn!

Binnengasthuisstraat 150

1012 ZG Amsterdam