Goede communicatie, snelle kwalitatieve oplevering

Goede communicatie voor en achteraf. Wordt goed omgegaan met gevoelige documenten door mede de geheimhoudingsverklaring. Goede kwalitatieve oplevering door het opstellen van de persoon op het betreffende vakgebied en de extra controle.

hoge kwaliteit en snelheid

Zoals eerder bij Translation Kings ook deze keer weer topservice, snel en goed naar Engels vertaald, zelfs de 'vaktermen'.

Prima vertaling ontvangen van een contract. En snel conform afspraak.

Prima vertaling ontvangen van een contract. En snel conform afspraak. Heb al vaker met dit bureau gewerkt en dit naar volle tevredenheid.

Snel!

Snelle vertaling en ziet er allemaal goed en netjes uit!

Fantastic experience

Received an instant quote and the document back overnight whereas other translation agencies had indicated a lead time of three working days. Excellent quality as well.

Deskundig en op tijd

Ik heb goede ervaringen met Translation Kings. Mijn document werd deskundig en op tijd vertaald van Nederlands naar Engels (UK). Ook de communicatie verloopt vlekkeloos. Van harte aanbevolen.

Super snelle vertaling zeer tevreden

Duidelijk en snel

Voor de besturing van onze machine had ik nog een Duitse versie van de handleiding nodig. Gezien het deels om vaktaal gaat is het niet altijd even makkelijk om een juiste vertaling te maken. Voor translation Kings was dit geen probleem. Ze hebben snel en goed werk geleverd.

Super snel alles vertaald

Op mijn verzoek binnen 3 dagen alle documenten te vertalen van Nl naar Brits Engels. Alles keurig op tijd aangeleverd. Top.

Snelle service!

Wij hadden een behoorlijk aantal pagina's die vertaald moesten worden in het Deens. De offerte ontvingen we binnen een half uur en de prijs was goed. We hebben direct opdracht gegeven en hadden binnen enkele dagen een keurige vertaling binnen. Top! Volgende keer maken we graag weer gebruik van Translation Kings.

snelle reactie na aanvraag offerte, duidelijke en snelle afwikkeling. Vertaling prima

Snel en keurig geregeld

Vertaling aangevraagd en binnen een zeer korte tijd ligt er een vertaald stuk waar ik op wat vakjargon na weinig aan hoef te corrigeren. Erg prettig en professioneel.

Efficient

Het gemak waarmee de opdracht kan worden aangeleverd en de betaling kan worden voldaan, heb ik als zeer efficient ervaren. Een accurate behandeling en verwerking van de opdracht nog binnen de gewenste levertijd heeft voor mij een positieve indruk achtergelaten. Ik hoop in de toekomst zeker nog een keer een beroep op Translation Kings te doen.

snel en prima werk

De vertaling is prima binnen de tijd gedaan en ziet er netjes uit. Thanks!

snel, helder en tegen een eerlijke prijs

ik gebruik altijd Translation kings. veel anderen geprobeerd maar niks werkt beter.

Tevreden klant

Kwaliteit en opmaak van de vertaling is goed. Levertijd. Helaas iets te laat geleverd.

Snel en goed

Translation Kings was de 1e offerte die ik had opgevraagd. Na wat vergelijkingen met andere offertes werd deze correct aangepast en de vertaling heb ik snel ontvangen. Het contact via mail verliep prima en snel. Kortom, zeer tevreden.

Snelle professionele vertaling

Op 8 januari heb ik een offerte gekregen voor een vertaling en op 14 januari was alles al ontvangen en vertaald. Het ging om een groot document, dus dit was erg snel en netjes gedaan! De vertaling zag er goed uit. Zeker een aanrader met betrekking op de vertalingen.

Geweldig!

Snelle offerte, met daarna een hele snelle levering van de vertaling! Perfect vertaald, geen opmerkingen. Heel tevreden.

Wij zijn er tevreden over de snelle en keurige afwikkeling . Alles overeenkomstig de offerte

Snelle service voor een scherpe prijs

Verschillende offertes opgevraagd, waarbij Translation Kings met een hele scherpe prijs kwam. Na bevestigen van de offerte kregen wij binnen anderhalve dag al onze vertaling opgestuurd. Deze vertaling was zeker volgens verwachting en daarom zouden wij zeker volgende keer weer met Translation Kings werken!

fantastisch

eenvoudig, soepel, overzichtelijk en snelle order intake, vlotte afhandeling, bied het hele pakket aan, geen verbeterpunten.

Goed werk geleverd

Onlangs hebben we een zakelijke opdracht laten uitvoeren door Translation Kings. De communicatie vooraf was goed, de opdracht helder en het afgeleverde werk naar tevredenheid. Kortom, in de toekomst werken we graag weer samen met Translation Kings.

EXCELENT.

Super service met een duidelijke vertaling. levering was netjes binnen de afgesproken leveringstijd. ik ben erg tevreden.

Super snel!

De vertaling was snel en zonder problemen

Binnengasthuisstraat 150

1012 ZG Amsterdam