Goed prima

Wij gaan altijd naar Catering Wolfs!

In 2020 met Kerst gourmet de Luxe besteld en die was voortreffelijk! Heerlijk vers, veel variatie en bijzonder smaakvol! Dat hebben we in 2021 dus weer gedaan! Weer supergoed verzorgd! Met mijn verjaardag, omdat ik 70 werd hebben we het tafelbuffet besteld. Heerlijk was dat, niet alleen voor mij (beetje bourgondiër) maar ook voor de kinderen en kleinkinderen. Die hebben er echt van gesmuld. En we hadden nog over voor de dag erna. Super! Daarom weer Catering Wolfs bij een volgend feestje.

Fantastisch!!

We hadden een tafelbuffet. Een perfecte combinatie van hapjes met warme en koude gerechten! Heerijk!

Was weer geweldig

Hebben heerlijk gegeten, was weer erg smakelijk komen zeker weer terug

Heerlijk eten, eenvoudig thuis te bereiden!

Voor elk wat wils te bestellen, lekker eten, goede prijs/kwaliteit verhouding en altijd goed georganiseerd ( Corona tijd)

Heel goed! En erg lekker!

Was allemaal goed verpakt. En makkelijk te bereiden. En het smaakte allemaal goed! Echt voor herhaling vatbaar! Kortom heel erg goed!

Wij hebben er heerlijk van gegeten en waren super tevreden

Was goed verzorgd en zag er goed uit

Het is ons goed bevallen!

Het was fijn dat ik op twee gerechten na, niets hoefde op te warmen. Helaas zaten er ook een paar gerechten bij waar niemand iets van gegeten heeft, waaronder de pasta. Als die nog vervangen zouden kunnen worden door iets anders, dan was het helemaal perfect geweest.

Het was Super verzorgt

Super goed en lekker

Wij vonden alles wel lekker en goed verzorgd.volgende keer zou ik wel kiezen voor minder vis

Lekker eten

De gerechten waren gemakkelijk warm te maken en de porties waren telkens groot genoeg en lekker.Het vegetarisch gerecht vonden wij wat minder. Voor herhaling vatbaar.

Lekker eten voor een prima prijs

Ik bestelde een vlees/vis horst d'ouvre en warm vlees en vis. Alles netjes verzorgd. De schotel was rijk gevuld. Ook het ophalen was goed georganiseerd vanwege de Corona maatregelen. Ik ga zeker nog eens bestellen.

Alles goed geregeld

Goed caronaproof geregeld met het afhalen En het eten is altijd goed en netjes verzorgd

Prima volgende keer weer!

Zoals altijd: tot in de puntjes geregeld

In één woord PERFECT!

Top geregeld. Wij hadden met de feestdagen de buffet plank besteld. Er is aan ALLES gedacht. Je komt absoluut niets te kort. En het eten is dan ook nog eens erg lekker. Kortom: aanrader!

Alles was heerlijk, vlees, vis, salades en sauzen.

Zeker voor herhaling vatbaar!

Hoge kwaliteit en zeer klantgericht

Eten was erg goed. Contact en levering professioneel. Duidelijke instructies

Lekkere gerechten, mag wel keer weer wat vernieuwen

Goed verzorgd, voorspelbaar

Super!

Altijd lekker, naar de wens van de klant en erg vriendelijk!

Heerlijk Italiaans Buffet!

Volgens afspraak op precies de afgesproken tijd geleverd en opgezet. Prachtig gepresenteerd op grote schalen. Lekkere variatie . De vegetariërs waren ook enorm te spreken over hun selectie.

Lekker gegeten

Verschillende mensen hebben een servetje meegenomen.

Geweldig!

Hoi, Jullie hebben het gewoon goed voor mekaar. Perfecte communicatie en hele lekkere buffetten. Ook leuk personeel!

Prima en voor ieder wat lekkers

Prima service en lekker eten

Geweldig goed eten

wij en onze gasten zijn zeer te spreken over Catering Wolfs.Alles netjes verzorgd.

Berkelseweg 10

5056HZ Berkel-enschot